⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Sonuç olarak yensekte, yenilsekte pek bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum bu maçın o yüzden yenersek ayaklarımız yere basmalı havalanırsak bizim için daha kötü olur. Yenilirsekte fazla karalar bağlamadan özellikle transfer döneminde 3 eksiğimizi yedek yırtıcı santrafor, yerli sol bek, Oliveira'ya yedek(Branco Van Boomen, Berkay Özcan vb.) ve işe yaramayanları göndererek daha doğru bir kadro yapısı ile yolumuza devam etmeliyiz. Daha ligin yarısındayız o yüzden bu maça çok anlam yüklemek sonuçtan bağımsız kaybettirir gelecekte.
O dedigin 3 takviyeyi yaparsak kadro kusursuz hale gelir. 16 yabanci biraz fazla lüks oldu. Temizlemek lazim kadroyu.
Ilaveten daha fazla mac tecrübesi olan yerli bir stoper gündeme gelebilir. Mert Cetin veya Kaan Ayhan gibi.

Fener 6-1-3 oynuyor , yenmemiz gerekiyor keske torreira baslasaydi orta sahada bariz üstünlük kurardik

Hocammmmm
IMG_20230108_163408.webp

Erden timur becersin sizi, k… şikeci terörlst fbliler

Berkan top kaptırmazsa, arkadaşlarına sürekli geri oynayın diye işaret etmezse, ceza sahası önünde rakibi bomboş bırakmazsa, Kerem Bay’dan toplar geri sekip durmazsa, belki bir şansımız olabilir
Yoksa maç ilk devrede bitebilir
Ben anlamadım bu kadroyu
Santraforsuz çıkınca gol yemeyeceğini garanti etmiş olmuyorsun
Aksine rakip çok daha rahat gelece üzerine

Mertens, Rashica, Kerem her zaman tehlikeli oyuncular, Fener’e ters gelme potansiyelleri yüksek, keşke Icardi hazır olsaydı bugün

O dedigin 3 takviyeyi yaparsak kadro kusursuz hale gelir. 16 yabanci biraz fazla lüks oldu. Temizlemek lazim kadroyu.
Ilaveten daha fazla mac tecrübesi olan yerli bir stoper gündeme gelebilir. Mert Cetin veya Kaan Ayhan gibi.
Bana göre o 3 takviye gelirse Mata, PVA, Sefer hatta Mitsjö fazlalık ve çıkmamız gereken oyuncular oluyor. Emin, Metehan'a güvenme taraftarıyım ben. Gerçi devre arası bizim için beklediğimizden daha hareketli geçecek gibi bir his var içimde Nelsson ve Boey'in gitme durumlarından dolayı. İkiliden 35 milyon euro gelecek bir teklife hayır diyemez çünkü yönetim.

fenerin pozisyon üstüne pozisyon kaçırıp bizim son dakka golüyle bunlari yendigimiz bir örnegi ben hatirlamiyorum. nefret ediyorum su sikecilerden

Sneijder'in 2 salladığı mac,FB o kadar pozisyon kaçırmadı da 10 kişi kalana kadar bizden iyilerdi hatta sonrasında da Kadlec %100 kaçırmıştı

Ibrahim Buyukak meselesi gercek mi? Bu acun beslemesi hiyarin ne isi var orada?

Geri
Üst Alt