- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.169
- 5.648
bein sports gsli barındırmıyor bu ne zaman gündeme gelecek!!! muhabirimiz de tsliSaha icinde yorumcu olarak Mustafa Dogan ve Ali Gultiken var. FB BJK derbisi var heralde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bein sports gsli barındırmıyor bu ne zaman gündeme gelecek!!! muhabirimiz de tsliSaha icinde yorumcu olarak Mustafa Dogan ve Ali Gultiken var. FB BJK derbisi var heralde![]()
O dedigin 3 takviyeyi yaparsak kadro kusursuz hale gelir. 16 yabanci biraz fazla lüks oldu. Temizlemek lazim kadroyu.Sonuç olarak yensekte, yenilsekte pek bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum bu maçın o yüzden yenersek ayaklarımız yere basmalı havalanırsak bizim için daha kötü olur. Yenilirsekte fazla karalar bağlamadan özellikle transfer döneminde 3 eksiğimizi yedek yırtıcı santrafor, yerli sol bek, Oliveira'ya yedek(Branco Van Boomen, Berkay Özcan vb.) ve işe yaramayanları göndererek daha doğru bir kadro yapısı ile yolumuza devam etmeliyiz. Daha ligin yarısındayız o yüzden bu maça çok anlam yüklemek sonuçtan bağımsız kaybettirir gelecekte.
Bizim sakatları şu adama mı götürsek bi
Ula gsc bi halt begenmeme orgutu lideri olarak sen mi diyon bunuBizim forumda ilk 11'in genel olarak begenilmemesi GSC cenabetligi göz önünde bulundurulursa olumlu.

Bana göre o 3 takviye gelirse Mata, PVA, Sefer hatta Mitsjö fazlalık ve çıkmamız gereken oyuncular oluyor. Emin, Metehan'a güvenme taraftarıyım ben. Gerçi devre arası bizim için beklediğimizden daha hareketli geçecek gibi bir his var içimde Nelsson ve Boey'in gitme durumlarından dolayı. İkiliden 35 milyon euro gelecek bir teklife hayır diyemez çünkü yönetim.O dedigin 3 takviyeyi yaparsak kadro kusursuz hale gelir. 16 yabanci biraz fazla lüks oldu. Temizlemek lazim kadroyu.
Ilaveten daha fazla mac tecrübesi olan yerli bir stoper gündeme gelebilir. Mert Cetin veya Kaan Ayhan gibi.
Orayi karistirma simdi. Maca 20 dk kaldi.Ula gsc bi halt begenmeme orgutu lideri olarak sen mi diyon bunu![]()
fenerin pozisyon üstüne pozisyon kaçırıp bizim son dakka golüyle bunlari yendigimiz bir örnegi ben hatirlamiyorum. nefret ediyorum su sikecilerden