Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.534
- 2.085
- 698
Dubois sola gecsin. Aanholtan cok daha verimli olur, ofsaytida bozmaz.Sol bek sıkıntı başka bir çekincem yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubois sola gecsin. Aanholtan cok daha verimli olur, ofsaytida bozmaz.Sol bek sıkıntı başka bir çekincem yok
Yani diyorsunki sahada oliviera yerin pva'yı görmeyi tercih ederimMuslera
Boey Nelson Apo Pva
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Barış
Torreira inş yetişir ve seyahat yorgunu olmaz. Mitçö'yü son maç hiç beğenmedim. Oliveira Sivas'ta gollük pas vermesi gereken 2 pozisyonun birinde şut, diğerinde çalıma girip pozisyonları harcadı. Malum pozisyon öncesi de gereksiz faul yaptı. Orta sahada hakemin görmediği gereksiz bir hareketi de var. Berkan da 2 haftadır oynadığı oyunla ilk 11'i hak ediyor. Barış önde kurulan Fb savunmasının arkasına atılan toplarda Gomis'ten daha avantajlı. Gomis ve Oliveira hamle oyuncusu olmalı diye düşünüyorum.
Not: Pva yerine Dübüa oynamalı diye alıntı yapmazsanız sevinirim.
oliveira olmazsa tamamen mahkum oynarız gibi geliyor bana. hiç çıkamıyoruz geriden.Muslera
Boey Nelson Apo Pva
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Barış
Torreira inş yetişir ve seyahat yorgunu olmaz. Mitçö'yü son maç hiç beğenmedim. Oliveira Sivas'ta gollük pas vermesi gereken 2 pozisyonun birinde şut, diğerinde çalıma girip pozisyonları harcadı. Malum pozisyon öncesi de gereksiz faul yaptı. Orta sahada hakemin görmediği gereksiz bir hareketi de var. Berkan da 2 haftadır oynadığı oyunla ilk 11'i hak ediyor. Barış önde kurulan Fb savunmasının arkasına atılan toplarda Gomis'ten daha avantajlı. Gomis ve Oliveira hamle oyuncusu olmalı diye düşünüyorum.
Not: Pva yerine Dübüa oynamalı diye alıntı yapmazsanız sevinirim.
Antalyayi bile hakemle yenebildilerFener özellikle daha zayıf rakiplere karşı pek puan kaybetmiyor. Hani daha çok deplasman oynamış olmamıza ve puan olarak önde olmamıza rağmen Fener'e puan kaybı yaşatmamız lazım. Fener'in Adana maçı dışında çok zor bir deplasmanı yok bizim maçtan sonra.
Kadromda 4 yerli var. Oliveira ile Pva arasında bir tercih söz konusu değil. Oliveira yerine Berkan'ı tercih ediyorum.Yani diyorsunki sahada oliviera yerin pva'yı görmeyi tercih ederim![]()
NandoGomis ve pva disinda kadro kurun. 11 de bunlar olursa kabul etmiyorum
En normali buNando
Boey nelson abdüs dubois
Torreira oliveira
Mertens
Rashica baris kerem
Ugur admirim biraz dinlen pva asla oynayamaz. Oynamasi dile bil3 getirilemezKadromda 4 yerli var. Oliveira ile Pva arasında bir tercih söz konusu değil. Oliveira yerine Berkan'ı tercih ediyorum.
Fb'ye karşı geriden çıkmaya çalışan her takım top kaptırıp gol yiyor. Bu maçta geriden çıkmaya fazla gerek olmadığını düşünüyorum. Topu Fb'ye bırakmak lazım. Fb geriden çıksın biz önde basalım Başak maçı gibi.oliveira olmazsa tamamen mahkum oynarız gibi geliyor bana. hiç çıkamıyoruz geriden.
Tam da onu diyorum. Ben 3 yerliyle pvayı kadroya yazmazken sen 4 yerli yapıp yine de kadroya yazmışsım yaa, farklı maçlar izliyoruz galiba.Kadromda 4 yerli var. Oliveira ile Pva arasında bir tercih söz konusu değil. Oliveira yerine Berkan'ı tercih ediyorum.