⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Muslera
Boey Nelson Apo Pva
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Barış

Torreira inş yetişir ve seyahat yorgunu olmaz. Mitçö'yü son maç hiç beğenmedim. Oliveira Sivas'ta gollük pas vermesi gereken 2 pozisyonun birinde şut, diğerinde çalıma girip pozisyonları harcadı. Malum pozisyon öncesi de gereksiz faul yaptı. Orta sahada hakemin görmediği gereksiz bir hareketi de var. Berkan da 2 haftadır oynadığı oyunla ilk 11'i hak ediyor. Barış önde kurulan Fb savunmasının arkasına atılan toplarda Gomis'ten daha avantajlı. Gomis ve Oliveira hamle oyuncusu olmalı diye düşünüyorum.

Not: Pva yerine Dübüa oynamalı diye alıntı yapmazsanız sevinirim.​
Yani diyorsunki sahada oliviera yerin pva'yı görmeyi tercih ederim 🤔

Yine her zamanki gibi her türlü pisliği yapacaklardır Mertens, Oliviera oynarsa Icardi tam bu maçların oyuncuları takım olarak sakin kalıp vurup geçmemiz lazım

Fener özellikle daha zayıf rakiplere karşı pek puan kaybetmiyor bu yüzden uzun maraton açısından burada puan almamız lazım. Hani daha çok deplasman oynamış olmamıza ve puan olarak önde olmamıza rağmen Fener'e puan kaybı yaşatmamız oldukça önemli. Fener'in 1 aylık fikstürde Adana maçı dışında çok zor bir deplasmanı yok bizim maçtan sonra.

Muslera
Boey Nelson Apo Pva
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Barış

Torreira inş yetişir ve seyahat yorgunu olmaz. Mitçö'yü son maç hiç beğenmedim. Oliveira Sivas'ta gollük pas vermesi gereken 2 pozisyonun birinde şut, diğerinde çalıma girip pozisyonları harcadı. Malum pozisyon öncesi de gereksiz faul yaptı. Orta sahada hakemin görmediği gereksiz bir hareketi de var. Berkan da 2 haftadır oynadığı oyunla ilk 11'i hak ediyor. Barış önde kurulan Fb savunmasının arkasına atılan toplarda Gomis'ten daha avantajlı. Gomis ve Oliveira hamle oyuncusu olmalı diye düşünüyorum.

Not: Pva yerine Dübüa oynamalı diye alıntı yapmazsanız sevinirim.​
oliveira olmazsa tamamen mahkum oynarız gibi geliyor bana. hiç çıkamıyoruz geriden.

Uzay takımı Fenerbahçe ve başında kainatın gelmiş geçmiş en müthiş hocası komutan Jesus! Zor olacak.

Yerli sol bekimiz olmadığı için Torreira yedek Berkan ilk 11 başlar bu maçta.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim PVA
Oliveira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Fener özellikle daha zayıf rakiplere karşı pek puan kaybetmiyor. Hani daha çok deplasman oynamış olmamıza ve puan olarak önde olmamıza rağmen Fener'e puan kaybı yaşatmamız lazım. Fener'in Adana maçı dışında çok zor bir deplasmanı yok bizim maçtan sonra.
Antalyayi bile hakemle yenebildiler

Gomis ve pva disinda kadro kurun. 11 de bunlar olursa kabul etmiyorum

bence berkan 11 olmayı haketti

torreira yarın gelcekse oynayabilir mi bilmiyorum maç ritmi yok çünkü 2 aydır maç oynamıyor nerdeyse

Hizli adamlar lazim ilerde
Defansin arkasina atilan her top pozisyon olur

oliveira olmazsa tamamen mahkum oynarız gibi geliyor bana. hiç çıkamıyoruz geriden.
Fb'ye karşı geriden çıkmaya çalışan her takım top kaptırıp gol yiyor. Bu maçta geriden çıkmaya fazla gerek olmadığını düşünüyorum. Topu Fb'ye bırakmak lazım. Fb geriden çıksın biz önde basalım Başak maçı gibi.

——————Muslera——————
Boey——Nelsson—Apo—-Berkan
——————Torreira——————
———Oliveria——Mydtjö———-
Rashica———Mertens——Kerem

Kadrolara +3 berkan yazmayın lütfen kendinize gelin

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromda 4 yerli var. Oliveira ile Pva arasında bir tercih söz konusu değil. Oliveira yerine Berkan'ı tercih ediyorum.
Tam da onu diyorum. Ben 3 yerliyle pvayı kadroya yazmazken sen 4 yerli yapıp yine de kadroya yazmışsım yaa, farklı maçlar izliyoruz galiba.
Bak yalan değil Takımı 4 gün boyunca 10 kişi oyantmaya alıştırır onu yine de kadroya almam. O kadar berbat oynuyor. Yani sadece bizi 10 kişi bırakmıyor, verdiği ara paslarla rakibi de 12 kişi oynatıyor

Geri
Üst Alt