⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Emre Tasdemir yetismez mi acaba? Yarim hali bile Pva'dan iyidir. Olmadi Dubois oynasin.

evet haklisiniz berkandan solbek olmaz ama bu van anholtdan hic olmaz

Antalyayi bile hakemle yenebildiler
Antalya maçında bence de maçın hakkı 2-2 olmalıydı ama bu sonucu değiştirmiyor. Fener bu sene sürpriz kayıplara biraz daha kapalı bir takım eskiden derbilerde iyi olup daha zayıf takımlara takılıyorlardı. Bu sezon ise bunun biraz değiştiğini düşünüyorum. Bizim özellikle hücum kabiliyetimizi düşündüğümüzde Fener'e kesinlikle çelme takmamız lazım. Fener'in oynadığı Beşiktaş,Konya,Trabzon hatta Başakşehir maçlarının hepsini iyice analiz edip Fener'e doğru oyunu oynamalıyız.

Antalya maçında bence de maçın hakkı 2-2 olmalıydı ama bu sonucu değiştirmiyor. Fener bu sene sürpriz kayıplara biraz daha kapalı bir takım eskiden derbilerde iyi olup daha zayıf takımlara takılıyorlardı. Bu sezon ise bunun biraz değiştiğini düşünüyorum. Bizim özellikle hücum kabiliyetimizi düşündüğümüzde Fener'e kesinlikle çelme takmamız lazım.
Deplasmandaki her maclarinda zorlanirlar
Zaten 16 haftadir öyle evde yensinler sorun yok

süper final taktiği ile oynamalıyız

20120512.220530_IST585_1819113_6DRS8.jpg

Tam da onu diyorum. Ben 3 yerliyle pvayı kadroya yazmazken sen 4 yerli yapıp yine de kadroya yazmışsım yaa, farklı maçlar izliyoruz galiba.
Bak yalan değil Takımı 4 gün boyunca 10 kişi oyantmaya alıştırır onu yine de kadroya almam. O kadar berbat oynuyor. Yani sadece bizi 10 kişi bırakmıyor, verdiği ara paslarla rakibi de 12 kişi oynatıyor
Sol beke Berkan'ın olmayacağını Alanya maçında gördük. Dübüa'nın fizik durumununun Osayi veya Ferdi karşısında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kazım olsa o oynardı sınırdan bağımsız. Şu anda eldeki en iyi adam Pva

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Dobouis

Torreira Oliviera

Rashitza Mertens Kerem

Barış

Başka bi alternatif goremiyorum, PVA ile gidecegimize hic gitmeyelim. Dobouis idare etse yeter ki sol bek oynamisligi car.

BAY
Kerem Mertens Rashica
Oliveira Toreira
Dubois Abdul Nelson Boey
Muslera

İcardi sahada olur aynı 3-1lik maçta falcao sakattı ademle ilerliyorduk o maça falcao çıkmıştı gerekeni yaptı

Sol beke Berkan'ın olmayacağını Alanya maçında gördük. Dübüa'nın fizik durumununun Osayi veya Ferdi karşısında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kazım olsa o oynardı sınırdan bağımsız. Şu anda eldeki en iyi adam Pva
Sabaha kadar konuşsak anlaşamayız hocam.
Tek temennim inşallah okan da senin gibi düşünmüyodur. Yoksa en az 2 golü onun hatasıyla yeriz. Bu da burada dursun.

Fenerde bir b.k yok bu sene daha zorlu maçların hiçbirini kaybetmedik bu maçların tamamında da üstün olan taraf bizdik bu maçı da alacağımızı en kötü 1 puan çıkaracağımızı düşünüyorum

Sabaha kadar konuşsak anlaşamayız hocam.
Tek temennim inşallah okan da senin gibi düşünmüyodur. Yoksa en az 2 golü onun hatasıyla yeriz. Bu da burada dursun.
Sen kadrona sol bekte Berkan'ı yazmışsın. Ben de aynısını Berkan için düşünüyorum.

Seri ve onyekuru olsa cok rahat kazanirdik fark atardik..
Deplasmanda daha iyiyiz kazaniriz

1 puan kötü değil ama 1 puan için oynarsak kaybederiz, kaybettirirler bize bu maçı. Cesur oynayıp kazanmaya gideceğiz başka yolu yok.

Geri
Üst Alt