Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Emre Tasdemir yetismez mi acaba? Yarim hali bile Pva'dan iyidir. Olmadi Dubois oynasin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya maçında bence de maçın hakkı 2-2 olmalıydı ama bu sonucu değiştirmiyor. Fener bu sene sürpriz kayıplara biraz daha kapalı bir takım eskiden derbilerde iyi olup daha zayıf takımlara takılıyorlardı. Bu sezon ise bunun biraz değiştiğini düşünüyorum. Bizim özellikle hücum kabiliyetimizi düşündüğümüzde Fener'e kesinlikle çelme takmamız lazım. Fener'in oynadığı Beşiktaş,Konya,Trabzon hatta Başakşehir maçlarının hepsini iyice analiz edip Fener'e doğru oyunu oynamalıyız.Antalyayi bile hakemle yenebildiler
Deplasmandaki her maclarinda zorlanirlarAntalya maçında bence de maçın hakkı 2-2 olmalıydı ama bu sonucu değiştirmiyor. Fener bu sene sürpriz kayıplara biraz daha kapalı bir takım eskiden derbilerde iyi olup daha zayıf takımlara takılıyorlardı. Bu sezon ise bunun biraz değiştiğini düşünüyorum. Bizim özellikle hücum kabiliyetimizi düşündüğümüzde Fener'e kesinlikle çelme takmamız lazım.
Sol beke Berkan'ın olmayacağını Alanya maçında gördük. Dübüa'nın fizik durumununun Osayi veya Ferdi karşısında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kazım olsa o oynardı sınırdan bağımsız. Şu anda eldeki en iyi adam PvaTam da onu diyorum. Ben 3 yerliyle pvayı kadroya yazmazken sen 4 yerli yapıp yine de kadroya yazmışsım yaa, farklı maçlar izliyoruz galiba.
Bak yalan değil Takımı 4 gün boyunca 10 kişi oyantmaya alıştırır onu yine de kadroya almam. O kadar berbat oynuyor. Yani sadece bizi 10 kişi bırakmıyor, verdiği ara paslarla rakibi de 12 kişi oynatıyor
Sabaha kadar konuşsak anlaşamayız hocam.Sol beke Berkan'ın olmayacağını Alanya maçında gördük. Dübüa'nın fizik durumununun Osayi veya Ferdi karşısında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Kazım olsa o oynardı sınırdan bağımsız. Şu anda eldeki en iyi adam Pva
yetisir yetismesine de baldirini florya tesislerinde birakir.Emre Tasdemir yetismez mi acaba? Yarim hali bile Pva'dan iyidir. Olmadi Dubois oynasin.
Sen kadrona sol bekte Berkan'ı yazmışsın. Ben de aynısını Berkan için düşünüyorum.Sabaha kadar konuşsak anlaşamayız hocam.
Tek temennim inşallah okan da senin gibi düşünmüyodur. Yoksa en az 2 golü onun hatasıyla yeriz. Bu da burada dursun.
Al birini vur ötekine, katılıyorum. Dubois yazmak isterim ama 3. Yerliyi bulamadım o yüzden mecburiyetten.Sen kadrona sol bekte Berkan'ı yazmışsın. Ben de aynısını Berkan için düşünüyorum.