- 20 Haziran 2011
- 60.744
- 68.962
- 4.758
mizah olarak algılaman beni üzer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mizah olarak algılaman beni üzer.
Cresponun 5 maç ferdinin ise 9 maçtır sarı görmediğini de eklemek isterimBu arada Barış Alper de sınıra gelmiş. Zorbay dün çok uyduruk bir kart verdi. Neye verdiğini bile anlamadım. Bizde Apo, Kerem, Mertens ve Barış; Hatay maçı öncesi sınırda.
Fb'de Antep deplasmanı öncesi Serdar Aziz, Crespo ve Ferdi sınırda.
Icardi ismini görmek maç başlamadan şikecileri bozarIcardi antrenmanin tamaminda takimla birlikte calismis. Bu herif derbide olmali, Bjk ve Basaksehir'i paramparca etti. Fb'yi de bos gecmez.
Icardi antrenmanin tamaminda takimla birlikte calismis. Bu herif derbide olmali, Bjk ve Basaksehir'i paramparca etti. Fb'yi de bos gecmez.
Gokhan Gonul taktigi kullanalim. Mac saati belli olsun oynayacagi. O kaygiyla got bas dagitirlar.Icardi ismini görmek maç başlamadan şikecileri bozar
Beraberliğe oynarsak yeniliriz. Bence tam tersi press ile boğmaya çalışmalıyız. Adamların zaten olayı geride kalan takımları pres ile boğarak gol atmak. O yüzden atak sonlandırın ileride bjk başakşehir maçlarında uyguladığın pres ile yani kendi silahları ile vurmak. Geride gol yemeyelim diye beklersek ekmeklerine yağ sürmüş oluruz.Yenilmeme uzerine oyun plani oturtmaliyiz. Ayrica en iyi yaptigimiz seyi, hizli ve ayaga paslarla cikmak ama o son nuanslari iyi yapmamiz gerekecek bu macta.
En sevdiğin fener bestesi?Crespo izin verirse yeneriz