⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

İnanılmaz çirkefliklerin döneceğini tahmin etmek zor değil.
Hem tribünlerde 50 bin embesil, hem de sahadaki hakem forması giymiş fb köpeklerine karşı zor bir maç olacak.

Normal şartlarda bu ibişler zaten bizi yenemez de işte.

Maç sonu tabi ki yapılan hakem hatalarının ve diğer çirkefliklerin hiçbirisi konuşulmayacak.

Bu arada Barış Alper de sınıra gelmiş. Zorbay dün çok uyduruk bir kart verdi. Neye verdiğini bile anlamadım. Bizde Apo, Kerem, Mertens ve Barış; Hatay maçı öncesi sınırda.

Fb'de Antep deplasmanı öncesi Serdar Aziz, Crespo ve Ferdi sınırda.

Yenilmeme uzerine oyun plani oturtmaliyiz. Ayrica en iyi yaptigimiz seyi, hizli ve ayaga paslarla cikmak ama o son nuanslari iyi yapmamiz gerekecek bu macta.

Son düzenleme:
Bu arada Barış Alper de sınıra gelmiş. Zorbay dün çok uyduruk bir kart verdi. Neye verdiğini bile anlamadım. Bizde Apo, Kerem, Mertens ve Barış; Hatay maçı öncesi sınırda.

Fb'de Antep deplasmanı öncesi Serdar Aziz, Crespo ve Ferdi sınırda.
Cresponun 5 maç ferdinin ise 9 maçtır sarı görmediğini de eklemek isterim

Icardi antrenmanin tamaminda takimla birlikte calismis. Bu herif derbide olmali, Bjk ve Basaksehir'i paramparca etti. Fb'yi de bos gecmez.

Adam Allahın belası iki adamı tek yumrukta yere çaldı dev gibi adamımızı da yerden yere çaldı ben hayatımda böyle güçlü adam görmedim. Görünüşü bir boka benzemiyo ama herifte zehir gibi kuvvet var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcardi için fenerin taktiğini yapmıyoruzdur umarım çok üzülürüm.

20 sezonu sanırım Gustavo için oynayacak, hazır, ilk 11 de, kral döndü falan pompaladılar bir baktık adam kadroya giremedi.

Icardi'nin 11 olması çok zor yani sezonun gerisinde daha 20 maç varken bu hamleye gerek yok. Icardi'yi belki 2. yarı bir bölüm oynatabiliriz ama açıkçası benim tercihim bu maça Barış ile başlanıp Gomis ile bitirilmesi olur. Icardi de tam hazır olduktan sonra Hatay maçında oynamaya başlasın.

Gençler maça hazır

1672932326832.webp

Yenilmeme uzerine oyun plani oturtmaliyiz. Ayrica en iyi yaptigimiz seyi, hizli ve ayaga paslarla cikmak ama o son nuanslari iyi yapmamiz gerekecek bu macta.
Beraberliğe oynarsak yeniliriz. Bence tam tersi press ile boğmaya çalışmalıyız. Adamların zaten olayı geride kalan takımları pres ile boğarak gol atmak. O yüzden atak sonlandırın ileride bjk başakşehir maçlarında uyguladığın pres ile yani kendi silahları ile vurmak. Geride gol yemeyelim diye beklersek ekmeklerine yağ sürmüş oluruz.

Geri
Üst Alt