⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Kadıköyde şov yapacağımız bir maç olur. Muhtemelen pvanın asisti var

Fb defansını orta sahada kurmaz 5-10 metre daha geride olur. Bizim takım oyun kurarken savunma bayağı geride kalıyor zaten. Takım boylarının uzun olduğu kalitesiz dövüşlü bir futbol bekliyorum.

hakemleri ve varı düşününce fbnin yüzde 75 macı kazanacagını herkes biliyo.ama maçta hangi futbolcuların etkili olacagını da ben biliyorum:ka21:

:danyal:

Fenerbahçe'de Willian Arao ve Serdar Aziz tedavileri sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almadı.

Geriden ayağa pasla oyun kurmaya ve çıkmaya çalışırsak 3 lük oluruz.

Kazanırsak lig biter ancak bırakmazlar illaki hakem marifeti ile bir müdahele olacaktır.

Tam yenemiyorsan yenilme tadında bir müsabaka.. İş Okan Hoca da bitecek..

Kadiköyden paunla dönmek icin,

1- Icardi ve torreira nin sahada olması
2- Futbolcuların bunun bi derbi olduğunu, varını yoğunu vermesi gerektiği gerçeğini anlaması
3- JJ bunaginin 3lü oynatıp ofsayt taktiğinde devam etmesi..

Bu dediklerim yerine gelse dahi, bizim 7 maç üst üste seri yapmamıza ve Kadıköy den puan almamıza müdahale etmelerini bekliyorum

2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1672942215178.webp

Belki yıllardır en rahat gideceğimiz Kadıköy derbisi bu derbi olabilir. Ben açıkçası rahat bir galibiyet bekliyorum ki bu tür iddialı lafları hiç kullanmam. Bence Ankaragücü maçı çok daha zorlu bir maçtı, kayıpsız geçmemiz süper oldu.

Hakemin aleyhimize çok rahat kartlar çıkaracağı ve tüm takdir haklarını fener lehine kullanacağı aşikar. Her ne olursa olsun sakin kalmak çok önemli. Yenilsek bile dünyanın sonu değil. Tabi ki mücadele edeceğiz elimizden geleni yapacağız ama sonuç ne olursa olsun moraller yüksek olmalı. Gereksiz kırmızı kartlardan sakınmak gerekir. Sonuçta galibe sadece 3 puan verilecek bir mücadele.

yerli problemiyle bu maça çıkmak olmadı yav moral bozdu

Abdülkerim ve kanada bir yerli kesin ama 3. yü nasıl bulup çıkaracağız bilmiyorum

elimizde iki opsiyon var

Ya orta sahaya Berkan ı dahil edeceğiz ya da iki kanadımız da yerli olacak (yunus,Kerem,bay üçlüsünden ikisi )

Bu durumda en muhtemel Oliveira yahut Rashica dan vazgeçmiş olacağız

İki ucu b değnek hangisinden vazgeçersiniz siz olsanız ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yerli problemiyle bu maça çıkmak olmadı yav moral bozdu

Abdülkerim ve kanada bir yerli kesin ama 3. yü nasıl bulup çıkaracağız bilmiyorum

elimizde iki opsiyon var

Ya orta sahaya Berkan ı dahil edeceğiz ya da iki kanadımız da yerli olacak (yunus,Kerem,bay üçlüsünden ikisi )

Bu durumda en muhtemel Oliveira yahut Rashica dan vazgeçmiş olacağız

İki ucu b değnek hangisinden vazgeçersiniz siz olsanız ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol bekte Berkan'ı oynatırım.

Geri
Üst Alt