Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.579
- 90.153
- 5.003
Zurn resitali![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zurn resitali![]()
hakemleri ve varı düşününce fbnin yüzde 75 macı kazanacagını herkes biliyo.ama maçta hangi futbolcuların etkili olacagını da ben biliyorum![]()
www.instagram.com
![]()
fatihterimloji, Instagram: "... - Bizi takip edin 👉 @fatihterimloji - ____________________________________________ FATİH TERİM ____________________________________________ #fatihterim #ardaturan #fatihterimkırmızıçizgimizdir #fatıhterım #fatihte
133K likes, 114 comments - fatihterimloji, January 1, 2023: "... - Bizi takip edin 👉 @fatihterimloji - ____________________________________________ FATİH TERİM ____________________________________________ #fatihterim #ardaturan #fatihterimkırmızıçizgimizdir #fatıhterım #fatihterimallahkerim...www.instagram.com

Gökhan Gönül gibi durumları oynayıp oynamayacakları maç saatine kadar belli olacak haberleri de çıkarFenerbahçe'de Willian Arao ve Serdar Aziz tedavileri sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almadı.
Sol bekte Berkan'ı oynatırım.yerli problemiyle bu maça çıkmak olmadı yav moral bozdu
Abdülkerim ve kanada bir yerli kesin ama 3. yü nasıl bulup çıkaracağız bilmiyorum
elimizde iki opsiyon var
Ya orta sahaya Berkan ı dahil edeceğiz ya da iki kanadımız da yerli olacak (yunus,Kerem,bay üçlüsünden ikisi )
Bu durumda en muhtemel Oliveira yahut Rashica dan vazgeçmiş olacağız
İki ucu b değnek hangisinden vazgeçersiniz siz olsanız ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol bekte Berkan'ı oynatırım.
İyi yabancılardan kimseyi kesmemenin tek yolu buR’daş Berkan’a orta sahada bile güvenemiyorken sol bekte nasıl güveneceğiz en azından dubouis tecrübesiyle falan pek sırıtmaz gibi duruyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi