⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Fenerin kadrosu bu.
Antu beğenmemiş. Korkaca 3lü çıktık diyorlar.
Fl9WyDQWQAQOq2D.webp

Sahada oyunun nasıl gittiğini görmeden bir yorum yapmak zor kadro hakkında ama en azından hamle gücümüz yüksek olacak.

Jesus yerine Rossi hamlesine çok kızdı antu. GS 5 OS ile biz 6 defansci ile çıkıyoruz diyorlar ayrica.

Feneri hiç izlemediğim için bilmiyorum.o zaman hoca rakibin oyununa göre takdirini kullanmış.
Aynen öyle Fener'in en büyük zaafı defansta arkaya veya araya atılan toplar. Barış tercihi o yüzden, Sefer bizim bildiğimizi Sefer olsaydı aslında tam onun maçı olurdu. Berkan- Torreira tercihi bakıldığında yanlış ama orada da gerek antrenman gerekse konsantrasyon durumu gibi durumlar var sonuçta kendisine çok yakın birisini kaybetmiş bundan etkilenip maça konsantre olmada sorun yaşamış olabilir o yüzden ama Torreira olsaydı orta sahada çok daha iyi olurdu bence.

Jesus bütün derbilere üçlü çıktı hiçbirinden sonuç alamadılar fenerliler ona sövüyor

berkan tribünlere karşı ezilir torreira lazımdı

3 hızlı hücumcuyla çıkmak fb savunması için sorun yaratabilir bu oyun planında ama yine de forvetsiz maça çıkmak biraz cesurca. Üstelik kerem ve barış ikilisi hızlılar fakat futbol zekaları geride bana göre. İnş kazanacağız

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Rashica, Kerem ve Barış'ın defans arkasına yapacakları koşular maçın kaderini belirler."

A. Ulu

Torreira-Berkan yaparsın eyvallah ama

Berkan-Oliveira intihar olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pek maci tutabilecek 11 de degil maalesef baris kerem deli gibi top kaybediyor

Keza berkan da topu tutabilen bi oyuncu degil

İlk devreyi 0-0 bitirirsek kaybetmeyiz
O açıdan aslında İstasyon olacak Gomisi tercih ederdim.

Takım bugün iyi paslaşması lazım, top kaybı yapmadan

Geri
Üst Alt