⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

B639122F-BBFD-479E-A3F9-285B93A0B9B2.jpeg

Bunları iyice bitirdik, pas pas ettik
Ama yetmez..
Galatasaraylı Hukukçular uyuyorlar..
Bu aybaba brothers, Rıza nın vs gibi tipler ki kim ki Galatasaraya böyle ithamlarda bulunabiliyorlar

Adaleti sağlayamazsanız halk kendi adaletini sağlamaya başlar..

Buyur bana atıldı bugün bu..
Yasal işlem başlatılması gerekmiyor mu ?

Sezon başında bu fener bir bk oynamiyo hakemler kötü takımlar ve ayarlanmış fikstür sayesinde bu puanı topladılar bunu anlayacaksınız derken. Yada bjk yi City yapan cahillere yine Galatasaray in cok daha iyi takim oldugunu anlatmaya çalışırken. Jesusa methiyeler düzen feneri real madrid yapan tipler vardı burda. Bu adamlar nerde bide onları görelim. Hiçbiri yok forumda şuan... Eğer kuş değilseniz biraz olsun yüzünüz kizarmistir umarım...
Icardi yi boklayan futbol cahillerine karşı savunduğum için beni icardi konusunda yasaklayan (kim bilmiyorum) birazcık olsun utandınız mi? Gercek öngörü ne demek anladınız mi?

Son düzenleme:
Macin basinda Kerem'in tehlikeli bölgede kendi yari sahamizda calima kalkip kaptirdigi top ve bizim 8.dakikada korner kullanirken sacma sapan bir sekilde rakibe pozisyon vermemiz disinda bireysel falso hatirlamiyorum. Abdülkerim'in topla cikislari cok rahat ve cok profesyoneldi. Ön alan baskisi falan anadolu takimlara yaparsiniz. Bizim oyuncular yalanci presi cok iyi kirdi.

Geri
Üst Alt