⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Maalesef fazla efendiler shghj
Sinir bozucu ama takdir ediyorum.
Ben kamera bile olsa dere tepe yedi düvel giderim. Aksinde ben de tat alamıyorum 🤣🤣
Antu bile bugün eski tadı vermedi bana, açtım ilk mesajlarda şöyle atar böyle parçalarız gibi yazılanları okuyorum. Çok daha fazla zevk veriyor :asd:

İşin şakası bir yana nasıl domine ettiysek maçı kimse ağzını açamadı, tebrik etmekten başka çareleri kalmadı. Üzüldüğüm nokta şu ki bu maçı Başakşehir maçına da çevirebilirdik. Öyle olsaydı ülkede iç savaş çıkabilirdi 😂

icardi bu maçta 90 dakika oynayabilecek halde olsaydı maçın skoru ne olurdu acaba. belki çok daha büyük farkı kaçırdık, ilk yarıdaki pozisyonları affetmezdi

D7B4B25F-2C95-4546-AA95-052382931A10.jpeg

İtin duası kabul olsaydı

Gökten kemik yağardı..!

7-8 tane yiyecektiniz Halil Umut Meleriniz olmasaydı..

Antu bile bugün eski tadı vermedi bana, açtım ilk mesajlarda şöyle atar böyle parçalarız gibi yazılanları okuyorum. Çok daha fazla zevk veriyor :asd:

İşin şakası bir yana nasıl domine ettiysek maçı kimse ağzını açamadı, tebrik etmekten başka çareleri kalmadı. Üzüldüğüm nokta şu ki bu maçı Başakşehir maçına da çevirebilirdik. Öyle olsaydı ülkede iç savaş çıkabilirdi 😂

Vallahi ya. Ben de bu kadar kabulleniş beklemiyordum ama dokuz sene oldu onun etkisi herhalde, öngörüyorlar 🤣

İçeride o maç olma ihtimali yüksek.
Ellerinde başka bir şey bırakmadık.
Bugün Ali bile hala 4-6lık maçları diyor.
Gerçekten yani inanılmaz bir boyut. Geçmişle yaşayan geleceğini yönetemez.🤣

Bugün çok net kalite farkları ortaya çıktı.
Ekstra takviyeyle ligi alır götürürüz.
Tabi ki kayıplar da olur ama minimum.
Ve tabii ki doğranırız da. Maalesef.
Yine de Mayıs başında en kötü şampiyon oluruz. fb maçı formalite olur kanaatindeyim.

jkli çocuğu kulübümüze transfer edelim 🤣

Yani şakası bir yana, çocukları baskılamayın yaw. O Emrecan'da da görüyorum bunu. Bırakın heyecanı yaşadığı kulübü tutsunlar. Ben de babadan öyleyim (GSli) ama 12 yaşına kadar fanatik de değildim. Kendim o yaştan sonra ilgi duydum ve sevdim de. Zorla güzellik olmaz yani. Bu da zorbalık gibi geliyor bana.

Vallahi ya. Ben de bu kadar kabulleniş beklemiyordum ama dokuz sene oldu onun etkisi herhalde, öngörüyorlar 🤣

İçeride o maç olma ihtimali yüksek.
Ellerinde başka bir şey bırakmadık.
Bugün Ali bile hala 4-6lık maçları diyor.
Gerçekten yani inanılmaz bir boyut. Geçmişle yaşayan geleceğini yönetemez.🤣

Bugün çok net kalite farkları ortaya çıktı.
Ekstra takviyeyle ligi alır götürürüz.
Tabi ki kayıplar da olur ama minimum.
Ve tabii ki doğranırız da. Maalesef.
Yine de Mayıs başında en kötü şampiyon oluruz. fb maçı formalite olur kanaatindeyim.
Başka bir konuda da dediğim gibi biz liderken takip edilmesi mental olarak çok yorucu bir takımız. Biz üst üste 2-3 maç daha kazanalım psikolojik olarak kaldıramaz ligde hiçbir takım bunu.

Şu an her şey bitti demelerinin sebebi de Galatasaray'ın winner kimliğini biliyor olmaları zaten. Şu an en çok konuşulan şey; Bu adamlar liderliği aldıysa, sondan 2 hafta önce deplasmanda Ali Sami Yen'e gideceğiz, averajı verdik, imkansız artık gibi şeyler. Ali Koç bunu biliyor, o da böyle düşündüğü için 20 yıl öncesini falan konuşmaya başladı 😄

İki takım arasındaki en büyük fark bu zaten. Son hafta biz şampiyonluk maçına Ülker'de çıkalım isteriz ki şampiyonluğun değerinin artacağını biliriz, takıma güveniriz. Bizim kimliğimiz bu, tarihimiz bu. Onların durumu da bunun tam tersi, yıllarca son maçlarda şampiyonluk kaybetmişler. 😄

Başka bir konuda da dediğim gibi biz liderken takip edilmesi mental olarak çok yorucu bir takımız. Biz üst üste 2-3 maç daha kazanalım psikolojik olarak kaldıramaz ligde hiçbir takım bunu.

Şu an her şey bitti demelerinin sebebi de Galatasaray'ın winner kimliğini biliyor olmaları zaten. Şu an en çok konuşulan şey; Bu adamlar liderliği aldıysa, sondan 2 hafta önce deplasmanda Ali Sami Yen'e gideceğiz, averajı verdik, imkansız artık gibi şeyler. Ali Koç bunu biliyor, o da böyle düşündüğü için 20 yıl öncesini falan konuşmaya başladı 😄

İki takım arasındaki en büyük fark bu zaten. Son hafta biz şampiyonluk maçına Ülker'de çıkalım isteriz ki şampiyonluğun değerinin artacağını biliriz, takıma güveniriz. Bizim kimliğimiz bu, tarihimiz bu. Onların durumu da bunun tam tersi, yıllarca son maçlarda şampiyonluk kaybetmişler. 😄

Evet, özeti bu işin.
fb ve GSmiz bir yarışta ise ortada kupa varsa sahibi GSdir. Çok nadir verdiklerimiz varsa da ki ben son yıllarda bir Süper Final hatırlıyorum Manisa'daki. O da zaten bizim elimizle vermemizle oldu. Yani yine kendi ayağımıza sıkarsak veriyoruz. Yoksa finalleri kaldıran bir kulübüz. Winnerlık da buradan geliyor. Rakiplerin çekinmesi matematik olarak bile bakınca doğal. Fb bu farka yedi puan olarak baksa iyi olur. 😏

Evimizdeki maç formalite bile olsa kaliteye bakınca ve ek takviyelerin de geleceğini hesaba katınca sonu kaçınılmaz oluyor. Ali bugün transfer için de SOS verdi. 🤣

Bu sene belki de tek ciddi rakip başak olabilir, ona da yedi attık. Yani çok zor ya. Kimseyi küçümsemiyorum. Elbet kayıp da olur da geriden gelenlerin bizi tehdit edecek bir unsuru, vizyonu, planlaması yok. O yüzden sanırım biraz daha rahatım.

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Taraftar olan herkse selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .

Şu an her şey bitti demelerinin sebebi de Galatasaray'ın winner kimliğini biliyor olmaları zaten. Şu an en çok konuşulan şey; Bu adamlar liderliği aldıysa, sondan 2 hafta önce deplasmanda Ali Sami Yen'e gideceğiz, averajı verdik, imkansız artık gibi şeyler. Ali Koç bunu biliyor, o da böyle düşündüğü için 20 yıl öncesini falan konuşmaya başladı

İki takım arasındaki en büyük fark bu zaten. Son hafta biz şampiyonluk maçına Ülker'de çıkalım isteriz ki şampiyonluğun değerinin artacağını biliriz, takıma güveniriz. Bizim kimliğimiz bu, tarihimiz bu. Onların durumu da bunun tam tersi, yıllarca son maçlarda şampiyonluk kaybetmişler.
Bu kadar hakaret edilen küçümsenen oyuncular winner olamaz ya da bu kadar winner bir takıma bu kadar hakaret edici küçümsenen yazılar yazılamaz. Bence de winneriz Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .

Geri
Üst Alt