- 23 Ocak 2019
- 24.456
- 32.007
- 2.233
icardi'nin sonradan girince faydalı olacağını düşünmüyorum 70'te falan girer maç biter zaten ısınana kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi'nin sonradan girince faydalı olacağını düşünmüyorum 70'te falan girer maç biter zaten ısınana kadar
Halil umut Meler koty niyetli biri. Mohammedi atip arfan8n pozisyon7na penalti vermesi. Sonra icerde fener macini bizden alip fenere verdi. O da yetmedi bu sene besiktas macinda besiktasa uydurma fauller verdi. Yedigimiz golde faul degildi. Bu mac zaten yine niyetini belli etti.Hakemler bizim lehimize karar verdiklerinde bir anda hakemlik kariyerlerinin bitecegi korkusuyla adam akilli düdük calamiyor bence. Hakemleri inanilmaz bir baski altina aldilar ama puan farki arttikca ligdeki kötü niyetli olmayan hakemler daha hakkaniyetli yöneteceklerdir. Fener'in algi operasyonlari bugün rezil rüsva olmustur, suya düsmekle kalmayip bogulmustur.
Af et hocam durduramadım kendimine bu samed

Mumtaz amcam nerdeBöylesi hoşuma gitmiyor benimBu kabullenmişlik hiç hoşuma gitmiyor, böyle olmamalı.
![]()
Amerikada aksam 9 nerdeyse. Oglen 1'den beri iciyorum ben. Yarin kafamda maymunlar S...sicek.
0-4Pompadaydi abin
TOD (Beinsport) sitesinde tüm maçlar yüklü, üye olup izleyebilirsin.Maçın tamamını tekrardan nereden izleyebilirim arkadaşlar?
Maçın tamamını tekrardan nereden izleyebilirim arkadaşlar?
mukemmel tespit renkdas4-5 olur bu maç.
adamson dk ICARDIIIIIIIII saplasın orgazm olalım
[OnePlus 8 Pro] telefonumdan GSCimbom Mobil ile gönderildi