⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Gören de 10 tane pozisyona girdiler 5 tane %100 kaçırdılar biz 90 dk sahamızdan çıkamadık ama 3 kere uzun top attık 3 ü de gol oldu öyle kazandık sanacak.Verdik topu beyinsizlere oyun da kuramadılar biz de kapıp kapıp kalelerine indik 2 pasta. Hiçbir şey yapamadılar sahada kitlenip kaldılar daha nasıl ezecektik, dua etsinler en az 5lik maçtı.

kırmızı kart değil mi ???

1673358109976.webp

Futbol olarak skor olarak her türlü ezdik bir derbi düşünün ki adamlar stadı 80'nci dakika da terk ediyor Icardi golünü dışarıda öğreniyorlar. Medya maçtan önce Jesus iç sahada inanılmaz top oynatıyor maç tahminlerinde 1-0'ı geçtim 3-0/4-0 gibi skorları telaffuz eden spor yorumcuları vardı hatta Galatasaray ilk golü erken yerse tarihi fark dahi olabileceğini düşünenler vardı. Hepsinin ağzının payını fazlasıyla verdik.

Medyaya 2 gündür bakıyorum bizim maç hakkında 15-20 dakika konuşuyorlar peki soruyorum skor ve futbol tam tersi olsa bugün spor medyasında konu nasıl işlenecekti cevabı basit 2 saatlik programın 1.5 saatini Jesus ve futbolcularla ilgili övgü dolu sözlerle işleyeceklerdi hatta ileri gidiyorum program sürelerini dahi aşarlardı.

Sivas maçını 1 hafta konuşanlar maçın hakemin bizi sindirmesini bile konuşmuyor ilk yarı en az 7-8 hatalı kararı var ki kırmızı çıkarmak için elinden geleni yaptı tüm ikili kararları fenerin lehine verdi maç boyu böyle devam etti ama çıkıp adam gibi konuşan yorumcu yok.

maçın tribün çekimlerine bakıyorum da en hoşuma giden taraf; böyle avrupa maçlarında çok umutlu Türk takımlarının taraftarları olur ya maç başlamadan hayal kurarlar sonra avrupa takımı gelip deplasmanda 3 tane atar gider bizde böyle hayran hayran bakarız üzülürüz felan fener taraftarına onu yaşatmışız resmen adamlar tepki bile verememiş çok çaresiz kalmışlar :ROFLMAO:

Aynen öyle Oliveria’ın golünü dikkatli izleyin tipik bir üst sınıf yabancı takımın gelip beklenmedik anda attığı gole benziyor.

İcardi kerem golü ise bağırarak gelen gol uzaktan izleyenler bakakalıyor.

İcardinin son golü ise artık zevk tezahürünün hissedildiği anlar tabii hala stadtan ayrılmayanlar için.

Bizim kendi sahamızda Real Madrid ve Ronaldo’ya karşı yaşadığımız hissiyatı yaşattık resmen adamlara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt