Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.116
- 9.694
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gören de 10 tane pozisyona girdiler 5 tane %100 kaçırdılar biz 90 dk sahamızdan çıkamadık ama 3 kere uzun top attık 3 ü de gol oldu öyle kazandık sanacak.Verdik topu beyinsizlere oyun da kuramadılar biz de kapıp kapıp kalelerine indik 2 pasta. Hiçbir şey yapamadılar sahada kitlenip kaldılar daha nasıl ezecektik, dua etsinler en az 5lik maçtı.
Ben de sakin kafayla tekrarı izlerken farkettim adam bir kere değil 2-3 kere sahaya girdi 4.hakem de görmesine rağmen sarı kart bile çıkarmadılar.
çok enteresan gerçektenBen de sakin kafayla tekrarı izlerken farkettim adam bir kere değil 2-3 kere sahaya girdi 4.hakem de görmesine rağmen sarı kart bile çıkarmadılar.
Lemos'un arkasındaki kim acaba diğer herkes buz kesmiş bu kahkaha atıyor.

maçın tribün çekimlerine bakıyorum da en hoşuma giden taraf; böyle avrupa maçlarında çok umutlu Türk takımlarının taraftarları olur ya maç başlamadan hayal kurarlar sonra avrupa takımı gelip deplasmanda 3 tane atar gider bizde böyle hayran hayran bakarız üzülürüz felan fener taraftarına onu yaşatmışız resmen adamlar tepki bile verememiş çok çaresiz kalmışlar![]()
Adamların neredeyse doğru dürüst gol pozisyonu yok nereye yeniyorlarmış.