⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Rayane Aabid, Serdar Dursun'a yaptigi asisti bize yapmaz muhtemelen. Ölümüne defans yapip kontra atak kovalayacaklardir.

Taraftarın maçın içinde olacağı futbolcuların en az da maçı kadar ciddiyet ile oynadığı bir maç olsun. Kazanmamız gerek şu 3 5 maçta puan bırakmazsak yolun ciddi kısmı biter rahatlarız bu periyotta

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 de 7 yaptık ligde kazanma rekorumuz 9 maç.. Hakem,kar yağışı falan ekstra bi durum olmazsa konya deplasmanına kadar çok acayip bi rekor kırabiliriz müthiş bir fikstür var önümüzde.. Ben 14 te 14 bekliyorum

Mertens’in yerine kimi koyacak hoca acaba? Takımın oyunundaki kilit mevki anahtar oyuncu Oliveira ile birlikte.

O kadar önemli bir maç ki anlatamam.

Derbiden bir önceki maç, rakip kim olursa olsun, her zaman konsantrasyon açısından inanılmaz zor olur ki oldu. Ankaragücü'ne karşı bayağı zorlandık.

Galip gelinen derbi sonrası (hele ki deplasman derbisi ise) oynanacak ilk maç ise daha zordur. Umarım takımın üzerinde bir rehavet oluşmuş değildir. Okan hoca ne yapıp edip, bu maçın önemini oyunculara kavratmali ve oyuncular bu maça full konsantre çıkmalıdır.

Rakiplerin oldukça zor maçlar oynayacagi bu hafta sonunda, cuma gününden zehri salıp, rakiplerimizin maçlarını keyif ile izlemeliyiz.

Kesinlikle sıfır rotasyon ile, maça full konsantre çıkmalıyız.

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Rachica Oliviera Kerem
İcardi
Midtsjø
Barış Alper Yılmaz
Yunus Akgün
Gomis
Yusuf Demir

Bu oyuncular da hamle oyuncusu olurlar.

Bu kadroda ana oyuncu grubumuzdan bir tek Mertens eksik fakat kalan oyuncular, 50 bin kişi önünde Hatayspor'u yenecek güce, kaliteye ve morale sahip. Tek yapılması gereken, maça bir derbi gibi konsantre olmak.

Son düzenleme:
Oliveirayı forvet arkası 10 numara olarak görmek isterim bu maçta. Geride Torreira ve Berkan oynar.

Icardiyi besleyenin Mertens, Oliveira veya Mata gibi usta ayaklar olması çok etki eder. Oyun zekası burda ön plana çıkıyor. Yusuf henüz Mertens, Oliveira veya Mata kadar değil.

Ha 4-4-2 olarak Barışı İcardinin arkasında 2. forvet olarak kullanacaksa, o da verimli ve mantıklı olur. Ama o zamanda sağ tarafa Yunusu koyması gerekiyor.

Okan hocaya müthiş güveniyorum. Oynattığı futbol ortada. Daha çok yeni bir takım ama girdiğimiz pozisyonları daha iyi değerlendirebilsek puan farkı daha manyak birşey olurdu.

Transfer dönemine de girdik giriyoruz. Orada da Erden Timur usta var. Dursun başkan da başka bir level yaptı. Allah bozmasın ama biz böyle gittikce birilerinden yusuf yusuf sesleri daha çok yükselmeye başlar.

Biraz olsun Ünal Aysal dönemindeki GALATASARAY gibi bir döneme gireceğiz gibi geliyor bana. InşAllah sonu da güzel olur 💪🦁

Tam kadro olduğumuzda, özellikle Oliviera, Rachica ve İcardi oyunda olduğunda, rakip ve saha farketmeksizin bayağı iyi oynuyoruz lan.

Muslera'nın formda olması, stoper tandemimizin formu, Torriera'nin, Boey'in katkısı yadsınamaz elbette ama bu Oliviera-Rachica-İcardi üçlüsünün önemi bambaşka yaw.

Kerem'in falan performansı direkt 5'e falan katlanıyor.

NANDO
BOEY - NELSSON - ABDÜLKERİM - LEO
OLIVEIRA - TORREIRA
RASHICA--------------------------KEREM
BARIŞ - ICARDI
Normalde Berkan'la başlayacağını düşünürdüm ama maç ritmini tekrar kazanması açısından Torreira'nın 11 başlamasını isteyebilir Okan.

İç sahada artık farklı ve rahat bir maç kazanmamız gerekiyor. Hem Fener maçının getireceği moral hemde Icardi'nin etkisiyle bu maçta güzel bir skor bekliyorum açıkçası. İç sahada maçları daha kolay çözmeyi başarmalıyız artık.

İlerleyen maçlarda sarı kart cezalılarımız oldukça ister istemez rotasyon olacaktır. Şuan gerek yok. En iyi kadro çıkacak bam bam bam

İç sahadaki bütün maçlarımız 2-1 bitiyor bu aralar bu 3-0 olsun

Geri
Üst Alt