⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Fenerbahçe maçından daha mühim. Puan kaybında hiçbir anlamı kalmaz pazar günkü galibiyetin.

Maça 3 gün var, derbi zaferinden bir kopalım artık.

Berkan mı oynayacak Torreira mı bu da önemli.Bence berkan 2 haftada formayı aldı torreiradan kötü oynayana kadar 11 çıkması adil olacaktır

Berkan-Torreria
Oliviera
Rashica-İcardi-Kerem
En mantıklı 11 bu gibi. İki haftadır iyi oynayan Berkan bu maç da devam eder. İkinci yarı kulübede Yunus, Barış , Gomis , Mata gibi isimler var.

Maçı kazanarak FB ile puan farkını 7'ye çıkarmamız ve arkamıza yaslanarak panik hallerini izlememiz lazım!

bikaç haftadir fb bizden önce oynuyor maçlarını. hem kadiköyde galip gelip hem bu maçı alırsak 7 puana çıkıyor fark. kolay olmayacağını düşündüğüm bir deplasmana da gidiyorlar. ümitliyim ben bu haftadan.

yunusu da görmek istiyorum ben bu maç. fb maçında sanki sezon başı yunusu gördüm sahada. öyle bir yerde topla 2 kişinin içinden aktı gitti ki gözümüzün pası silindi. kendi yarı sahamızdaki korner noktasına yakın bölgede yaptığı hareket. yunus toparladıysa işimiz çok kolaylaşacak ileride. bi solbek alıp devam edebiliriz sezona :) devre arasına kadar da debois oynar sol bekte. anhold şutting.

Geri
Üst Alt