⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Özellikle kenar yönetimi ve taraftarın çok dikkatli olması lazım.Volkan şikecisi kesinlikle provoke edecek hem Okan hocayı hem de taraftarı, oyuna gelmemek lazım.

muslera
boey - nelsson - abdulkerim - dubois
torreira - berkan
oliviera
rashica - icardi - kerem

oliviera ceza sahası çevresine koşu atıp 3. bölgede takılırsa kesin skor yapar diye düşünüyorum. ribaundları ve arkayı torre/berkan rahat toplar gibi.

icardi 11 çıktığı maçlarda mutlaka keremle başlamak lazım, iyi bir uyum yakaladılar. maçı çözemezsek,

rashica >> yunus,
berkan >> yusuf.

yine olmazsa barış ve gomis gibi hamleler var. bir şekilde galibiyet şart.

İçerdeki bir maçıda sürklase edelim artık

Mus
Boey,nelson,apo,dubua
Rashica,berkan,sergio,kerem
Barış,ikardi

4-0

Özellikle kenar yönetimi ve taraftarın çok dikkatli olması lazım.Volkan şikecisi kesinlikle provoke edecek hem Okan hocayı hem de taraftarı, oyuna gelmemek lazım.
Hoca olarak Volkanın rakiple öyle kavgası tartışması falan görmedim hiç. Bir kaç kere hakeme saydırdı ama en beyefendi gördüğüm Ömer Erdoğan bile yapıyor o kadarını. Futbolcu ve hoca profili farklı Volkanın

Fiziksel olarak her maç üste koymamiz şart sikecilerle maçta beklenenden daha iyidi fizigimiz fiziksel olarak iyi olursak 2.yarilarda oyundan düşme en aza inecektir

Önümüzdeki 5 mac içerisinde bence en zor maçımız rehavet olasılığından dolayi.

FmDeHH1XwAEuYCa

Dünyanın en zor maçı gerek takım gerek taraftar aşırı rehavet içinde umarım 3 puanı alabiliriz

Ayrıca Hatay'ın forveti Bertuğ'da listedeymiş alıcı gözüyle izleyelim bakalım

Deplasmanda hep daha iyi oynadık nerdeyse kendi evimizde rahat maçımız yok sanırım ve daha çok puanı da kendi evimizde kaybetmisizdir sanıyorum umarım bunu değiştirdiğimiz maç olur

Geri
Üst Alt