SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak

antep berbat takım. Tek iyi yaptıkları şey duran toplar. Gerçekten o konuda çok uzun boylu oyuncuları ve maxim olduğu için iyiler

onun dışında berbat takım. Özellikle sauvnma rezalet. Fb 2-3 farklı kazanır

Bizim macimiza gore tahminde bulunmak daha dogru olur. Biz kazanirsak puan kaybetme ihtimalleri bence daha fazla. 7 puan farkiyla bu maca cikacaklar ve bu baskiyi simdiden kaldiramayabilirler. Bizim aslan parcalari hatayi yensin de gerisini koy .... gitsin

Derbi öncesi beklentileri büyükken fark atarız havasındalarken farklı mağlubiyet sonrası toparlayabilme ihtimalleri epey zayıf diye tahmin ediyorum. İrfan'ın gördüğü kırmızı kart bile içlerinde bir mesaj veriyor yakın zamanda bunların yerli futbolcuları operasyonu arttırarak devam eder. Antep kötü dahi olsa en kötü beraberliği çok rahat alabilecek durumları var yakın dönemde Jesus'u yollatıp İsmail Kartal'ın gelmesini isteyecek oyuncu grupları isyanı daha da arttırarak devam ettirecektir.

bu fikstüre kadar

antep D
ümraniye D
k.paşa İ

3 maçta 2 puan keybetseler fitim.
Ümraniye rahat istanbul deplasmanı. Paşa zaten sürekli fbye yatışta. Selçuk da takımı daha da geriye götürmüş. Bir Antep sıkıntıydı onu da derbiyi unutturmak için mecbur alacaklar. Keşke oynama sıralaması tam tersi olsaydı. O zaman Antep maçına puan kaybı yazardım

Üst Alt