SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak

Fenerdeki bala bak

Gaziantep FK'da, Fenerbahçe maçı öncesi Papy, Merkel ve Kitsiou'nun ardından teknik direktör Erol Bulut da alacakları için kulübü FIFA'ya şikayet etti. Gaziantep Pusula

FB'nin ligde en cok skor katkisina imza atan topculari:

Lincoln 0 gol 4 asist
Irfan Can 3 gol 1 asist
King 3 gol 1 asist
Rossi 3 gol 4 asist
Batshuayi 8 gol 1 asist
Valencia 13 gol 4 asist

Benim bildiğim fener kırılma maçı varsa tamamen kırılır paramparça olurlar. Şu maç puan kaybetsinler pazartesi de Haji'yi 10 m euro'ya açıklansınlar sonrası ortalık yıkılır. :asd:

Satılan Bilet: 13382
Satılabilecek Bilet: 7494
Doluluk Oranı: %40

Gaziantep stadyumu 33 binlik...

Havadan ümitliyim sadece, o da ertelenmeyecek kadar yağarsa, ertelemeye kalkarlar çünkü en ufak fırsatta

Antep’i başak maçında izledim pek ışık vermedi. Malesef fb bunların içinden geçer

Havadan ümitliyim sadece, o da ertelenmeyecek kadar yağarsa, ertelemeye kalkarlar çünkü en ufak fırsatta
1673653374415.webp

Bugün oynansa epey curcuna olurdu ama Pazar günü hava iyi görünüyor.

zerre umrumda olmayan mac, biz kazanalim gerisi umrumda degil

Maxim 3 puanı alacak geçen sene ki maç 3-2 bitmişti.
Gaziantep kötü durumda ama tekrar bizim stadyuma gelene kadar Gaziantep'ten sonra 2.devrede oynayacaklari deplasmanlarin bazilari yipratici olabilir onlar adina.

Adana (D)
Kayseri (D)
Alanya (D)
Basaksehir (D)

+ Ilaveten ic sahada Konya maclari var.

Besiktas ve Trabzonspor'un deplasman performanslarina bakarsak Fener'i kendi sahasinda önde görüyorum derbilerde. Pazar aksami bu mac oynandiktan sonra 8 ic saha ve 10 deplasman maclari kaliyor.

Gaziantep kötü durumda ama tekrar bizim stadyuma gelene kadar Gaziantep'ten sonra 2.devrede oynayacaklari deplasmanlarin bazilari yipratici olabilir onlar adina.

Adana (D)
Kayseri (D)
Alanya (D)
Basaksehir (D)

+ Ilaveten ic sahada Konya maclari var.

Besiktas ve Trabzonspor'un deplasman performanslarina bakarsak Fener'i kendi sahasinda önde görüyorum derbilerde. Pazar aksami bu mac oynandiktan sonra 8 ic saha ve 10 deplasman maclari kaliyor.
O kadar ileri gitmeye gerek yok bu maç özelinde bakarsak Antep iç sahaları çok iyi oynuyor fener deplasmanları çok kötü oynuyor bence bizim galibiyet feneri dağıttı bugün aldığımızsa psikolojik olarak etkiler. Maxim üzerinden oyun kurup Figueiredo ve Mustafa'yı arkaya kaçırırlar sonuç alırlar. Antalyaspor maçında ucuz yırttılar 2-3 bile olabilirdi ama bu maç yırtamazlar gibi geliyor.

Geri
Üst Alt