SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak

Sagal , Mustafa ,Markovic gibi üç tane hızlı kanatları var. Artık herkes madeni buldu işlemesi kaldı

Yine bir son dakika golüyle puanlar yitiren bir Gaziantep. Günay ve Figueiredo kart görmeyerek Fener macinda sahada olmayi garantilediler. Gaziantep bu macta maglup olursa teknik direktör gönderilebilir.

Günay
Kitsiou Ertugrul Djilobodji Hanousek
Jevtovic Furkan
Sagal Maxim Veliu
Figueiredo​
FB için ölüm kalım maçı haline geldi.

Biz cuma günü olur da yenersek, 7 puanlık farkın psikolojisi ile oynayacaklar. Mutlak kazanmaları gerekecek yani.

Allah korusun biz cuma puan ya da puanlar kaybedersek, derbi hezimetinden dolayı oluşan puan farkını kapatmak için bir fırsat doğacak ve yine top yekün hırsla oynayacaklar.

Kısacası bizim maçın tüm olası sonuçlarına binaen, FB için sezonun en önemli maçı haline geldi.

Rakipleri ise, bir Anadolu takımı için gayet tehlikeli bir kadroya sahip fakat teknik direktörü sıkıntılı bir takım.

Bakalım FBli oyuncular reaksiyon gösterecek mi? Eğer bu hafta GS kazanır, FB de bu maçta kayıp yaşarsa, muhtemelen Kadıköy'deki iç saha maçlarına dahi, artık kolay kolay seyirci gelmez.

Bunun olmaması için sistem elinden geleni yapacaktır, eminim.

FB'de İrfan cezalı, başka eksik var mı? @Murat Saylak

Crespo ve Ferdi bizim maçta sınırdaydı, kart görmediler herhalde?

Yap bir FB muhtemel onbiri de keyif yapalım. :)

2 büyük totemle 7 haftalık seri geldi ilk olarak emreyi engelledim ve maç öncesi kendi maç başlığımıza yazmıyorum.Şunu demek istiyorum bu febe iflah olmaz inşallah daha da beter olurlar

FB'de İrfan cezalı, başka eksik var mı? @Murat Saylak

Crespo ve Ferdi bizim maçta sınırdaydı, kart görmediler herhalde?

Yap bir FB muhtemel onbiri de keyif yapalım. :)
Pedro hala sakat. ICK disinda cezali yok.
Sari kart ceza sinirinda olan isimler: Serdar Aziz, Henrique, MH, Ferdi, Crespo

Yukarida random bir kadro yapmistim ama Jorge denilen portekizliyi tahmin edemiyorum. Torpile göre kadro kuruyor sanki.

Fener'in deplasman maclari:
Kasimpasa 0-6
Konya 1-0
Besiktas 0-0
Ankaragücü 0-3
Istanbulspor 2-5
Trabzon 2-0
Antalya 1-2

Deplasmanda 4 galibiyet elde ettiler ve 3'ü güle oynaya biten maclar.

Kasimpasa ic saha puan ortalamasi 1,11
Ankaragücü ic saha puan ortalamasi 1,22
Istanbulspor ic saha puan ortalamasi 0,57
Antalyaspor ic saha puan ortalamasi 1,11.

Bunlar gibi ic sahada karnesi kötü olan Ümraniye, Karagümrük, Sivas, Giresun ve Hatay ile oynayacaklar.

Zor deplasmanlar: Gaziantep, Adana, Kayseri, Alanya, Basaksehir ve biz.

Gaziantep'in son 13 lig macinda sadece 1 galibiyeti var ama. Resmen futbolu unuttular. Erol'un kredisi yok.

Bu maci kaybeden olursa carsi karisir.

Altay
Osayi Serdar Szalai Ferdi
Arao Crespo
Zajc
Valencia Batshuai King​

Bence böyle çıkacak. FB'in elindeki oyuncu grubuna göre zaten en güçlü onbiri de bu bence.

Umarım Antep'e karşı da ofsayt taktiği ile oynarlar bu arada. :)

Gaziantep zor deplasman, şu an psikolojisi çökmüş, oyun taktiği çözülmüş, kırılgan bir takım olan Fenerbahçe’nin kazanması daha da zor.
Bizim Hatay maçında kazanmamız halinde moral motivasyonları iyice çökecektir.

Hadi bakalım erolcum bu maçı da hediye et bakalım fenerine. Son 13 maçta 1 galibiyetin var ligde. İyice mala bağladı takım. Maxim Sagal Figo Markoviç ne işim var burda diyor resmen

Bu maçlar arası dinlenme zamanı nedense hep fenerin lehine işliyor. Avrupa maçları varken haydi tamam diyorduk. Şimdi ne oluyor.

Göreve geldiğimiz 2021/2022 sezonundan bu yana kamuoyuna yansıyan ve yansımayan çeşitli zorluklar içerisinde takımımızı bugüne kadar getirdik.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için elimizi taşın altına koyduk, şahsi düşünce içerisinde olmadık, olamazdık da. İyi niyet ve özveri anlayışı ile bir noktaya kadar gelebildik.

Gaziantep’in beklentilerini karşılayacak ve renkleriyle şanlı Antep Savunmasını sembolize eden kırmızı siyahlı formaya katkı sunmak isteyecek Gaziantep sevdalılarının yolunu açmak amacıyla bugün itibarıyla görevimizden ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Cevdet AKINAL

Erol yatmazsa zor

Gaziantep 7 mactir kazanamiyormus..... Demek ki galibiyet maci bu olacak :D

Geri
Üst Alt