⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Yıllardır kronik sorun olan kapalı defansları açamama problemi devam ediyor. Kerem gibi topçularla kapalı savunmaya karşı birşey yapamazsın

Kötü oldu bu maç taraftar o kadar geldi maça. Takımı daha baskılı görmek isterdim. 35-40 dan sonra aşırı düştük fizik olarak.

Transfer lerin bir an önce gelmesi lazım daha fazla oyalanmadan Belotti gibi bir golcüye net ihtiyaç var

5-0 8-0 10-0 yazanlar mutlu musunuz?

yıllardır böyle oluyor. maç öncesi bu skorlar yazılınca hep şamarı yiyoruz

gomis fzigi itibariyle son 15 20 dk oyuncusu yanı çift forvet oynamak istesen bile olmuyor

Giresun futbol falan oynamadı nefret ediyorum 10 kişiyi kale önüne dizen takımlardan. Onun dışında Okan hocanın değişiklikleri çok saçmaydı. Gomsi değişikliği çok erken ve yanlıştı. Akbaba yerine ya Mertens yada Torreira2yı alıp Olivera'yı öne atmalıydı. Okan hoca çok saçma değişiklikler yaptı açıkcası bu maç ona yazar. Onun dışında hiç gol yemeyeceğimiz ma.ta Abdülkerim Marcao golü yedirtti.
Ne 10 kisi dizmesi 50 000 kisi onunde o presten top sisrmeden tak tak ciktilar ne guzel yenilgiye kilif buluyorsunuz tebrikler adam gibi basip topu alsaydin adamlar kac kez geldi yetenekleri bu kadar ne istiyorsun 50 de bir butcenle cikip senle kafa kafayami oynucak tovbe yarabbii gece gece yoruma gel

Kaan Ayhan
Denayer

2 kanada da Onyekuru tarzı ama iceri orta acacak kanatlar

Birde 10 numara tarzi bir oyuncu Evander mi Cevander mi her kimse artık

Acillllllll

Koca maçta 6 dk top oynadık. Bugün ceza almayacağım ama.

sadece genç oyuncu diye hamza iyi oynadı diyen var ama bence ağır saçmaladı. basit kaptırdığı topları bir tarafa bırakıyorum ama son saniyelere kala en az 3 kez içeri orta yapması gerekirken gitti nelsona verdi. evde saç baş yoldum.

Geri
Üst Alt