Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.643
- 66.752
- 5.003
Yıllardır kronik sorun olan kapalı defansları açamama problemi devam ediyor. Kerem gibi topçularla kapalı savunmaya karşı birşey yapamazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır değil sorun ne ?Sakami bu?
bu kuralı kim bulduysa onun ben sülalesini seveyim anamızı ağlattı 2 senedşrKerem_Emre_Yunus Galatasarayın yedeklerden oyuna girmesi gerekn klube oyuncuları
Ama bunlar senin en iyi oyuncuların maalesef
Yerli kuralı işi bozuyor cok net
Sakin olmakta yarar var,geçen senede aynı tarifeyi uyguladılar,adamlar en azından tarife değişikliği ne gitmiyorlar.Giresun nefretim oldu. Kume duserler ins
O sergen denilen defanslari 3 kere yattiHayır değil sorun ne ?
Ne 10 kisi dizmesi 50 000 kisi onunde o presten top sisrmeden tak tak ciktilar ne guzel yenilgiye kilif buluyorsunuz tebrikler adam gibi basip topu alsaydin adamlar kac kez geldi yetenekleri bu kadar ne istiyorsun 50 de bir butcenle cikip senle kafa kafayami oynucak tovbe yarabbii gece gece yoruma gelGiresun futbol falan oynamadı nefret ediyorum 10 kişiyi kale önüne dizen takımlardan. Onun dışında Okan hocanın değişiklikleri çok saçmaydı. Gomsi değişikliği çok erken ve yanlıştı. Akbaba yerine ya Mertens yada Torreira2yı alıp Olivera'yı öne atmalıydı. Okan hoca çok saçma değişiklikler yaptı açıkcası bu maç ona yazar. Onun dışında hiç gol yemeyeceğimiz ma.ta Abdülkerim Marcao golü yedirtti.
Kaan Ayhan bir şekilde bağlamak lazımdı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi