⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Mostafa yetersiz. Diagne yetersiz. Gomis yetersiz. Seferovic ilk iki macinda vasat kaldi. Peki sorun forvetlerde mi yoksa kanatlarda mi? Bence ikincisi. Taraftar bir forvet daha alalim diyor ama bu forvetleri besleyecek kanat oyunculari mevcut kadroda yok. Garry gibi hizli, dribbling yapabilen ve bek oyuncunun uzerine giden bir oyuncu sart. Oraya Mertens de cozum degil.
Elbette Kerem-Yunus ikilisinden daha iyi bir kanat rotasyonumuz olabilir ama yabancı sınırı bu haldeyken maalesef bu şekilde devam edeceğiz gibi görünüyor. Kazımcan'ı sol beke monte edebilirsek Kerem yerine birini düşünebiliriz yoksa iş zor.

Devre arasında yaptığı o kadar büyük saçma sapan bir hata ki ben Okan Hoca'dan sonraki maçlarda zerre bir taktiksel zeka falan beklemem bundan sonra. Sahaya çıkan 11 maçı kolaylarsa alırız, yoksa kötü giden maçlarda işimiz zor. Anca rakip üzerimize gelir kontradan atarız geçen haftaki gibi belki. Ama iç sahada o da olmaz. İç saha maçlarını net ilk yarıda çözmemiz lazım. Ayrıca derbilere "kazanmak zorunda" çıkmamamız lazım.

BU TAKIM BU DEFANSLA 4 4 2 OYNAMAZ ! 2 TANE KAĞNI FORVETLE 4 4 2 OLNAZ ORTA SAHA COP OLDU
+ buna ilaveten elinde 442'ye uygun Kanat yok. Yunus ve Kerem Klassik 433 Winger Kanatlaridir. Hani elinde Feghouli, Engin Baytar tarzı Kanatların olsa, tmm...

433 Kanatları.
Ağır Riskli Stoper
2 Kağnı Forvetler

ile Okan Hoca 45 dakika 442 oynattı.
İnanılmaz ya....

kapanan takımları uzaktan şut atarak yada bireysel yaratıcı oyuncularla açarsın biz hiçbirini denemedık

Gecen sene dedik. Kerem acil elinden cikartmamiz lazim diye. Sac bas yolduracak. Gotu fena kalkmis

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Her şeyden önce sakin olmak lazım. İlk maçı kaybedip daha sonra şampiyon olduğumuz en az 4-5 sezon hatırlıyorum Galatasaray Taraftarı olarak. Ama bunun dışında hayırlı olacak. Yunus ve keremle sezonun bitmeyeceğini gördük gerçek bir kanat lazım. Gerçek bir 10 numara lazım. Ve lider bir stoper lazım. Lazım değil şart oğlu şart. Enseyi karartmayin. Uyarı çok doğru zamanda geldi.

Daha koskoca 45 dakika var gomis sefer ikilisi yapiyo sanki 0:2 geridesin neyin panigini yasiyorsun sen

Ne kadar çabuk coşuyorsunuz yav. Yok o hoca değil, yok o topçu değil. Futbol böyle bir oyun değil arkadaşlar.

Bu takım beraber maç yapa yapa oturacak. İlk maçta 6-0 bitmesini mi bekliyordunuz.

Futboldan biraz anlayan kimseler bu maçın zor geçeceğini biliyordu ve yazıyordu buraya zaten.

4-4-2’ye kadar koca ilk yarı, kanatlara yayacağımıza kalabalık göbeği isabetsiz verkaçlarla delmeye çalıştık
4-4-2 çok erkendi, gole kadar ortasahadaki üstünlüğümüz dengelendi
4-4-2 yerine kapanan takıma karşı ortalığı karıştıracak Mertens hamlesi, 4-4-2 olmadan çok daha erken gelmeliydi
4-4-3 anca son 10 dk falan olabilirdi
Hücum varyasyon, kanat akını, bindirme, çizgiye inme. şut için alan açma gibi atak organizasyonlar göremedik

Mağlubiyet hayırlı oldu. Camia olarak Bi taraflarımız kalkmıştı. Okan hoca için bir şey diyemiyorum o kadar kötü değişiklikler yaptı ki ne diyeyim. Takım halinde berbat oynadık. Bu kadar pas hatası basit top kaybı olan Baska mac olmaz herhalde

Bu denli yangın yapılacak bir şey yok. Takımın geçen sene ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Takımda istek var. En önemlisi orta sahada direnç var.Daha iyi çıkıyoruz. Ama Kerem ile falan olmaz. Yeteneğinin yanında takım oyununu ,futbolu oynamayı bilen kanat şart.İkinci yarı 4-4-2 takım ritmini bozdu.
Yeni transferleri beğendim. Oliveira'dan baskı falan bekleyen çok bekler, pasör ve şutör adam. daha önde oynamalı. Mertens iyi,Toreira iyi,Midsjo iyi.

Kaleyi yerli yapıp bütün yabancı haklarını oyun içinde kullanmamız lazım.

Okan Hoca da kendine gelmeli. Galatasaray büyüklüğü,atmosfer biraz heyecan ve baskı yaptı,bu sebeple saçmaladı bugün.Canı sağolsun.

Hülasa bu sene bizde.Ben takıma inanıyorum. Ve lütfen Terim demeyin yav. Ayıptır valla. Hala eksik var diyoruz işte kurduğu kadro sağolsun.

Geri
Üst Alt