⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Alınan yabancılar isim olarak iyi ama Terim'in falcao babel feg hücum hattı gibi ağır çekim oynuyoruz. Genci de fiziksiz.

Abi abartmayın rica ediyorum yahu , aklı başında bildiğim insanlar böyle abartı yorum yapınca daha bir kontra yapasım geliyor. Geçen seneden nasıl kötüyüz ? Psikolojik olarak yerle yeksan takım vardı geçen sene. Anlıyorum böyle bir sinerji üstüne yenilgi üzüyor da takımda bariz iyi şeyler var geçen seneye nazaran. Uzun uzun yazacağım vakit bulunca bu konudaki görüşlerimi. Sadece yangına gerek yok diye yazıyorum.
Yangın yapmıyorum şu anda sen yangın görmemişsin rengim ;D

Takımın oyununu hiç beğenmedim açık ve net. Bunu da dile getiriyorum. 50 bin kişinin önünde muhteşem bir sinerji ve muhteşem bir atmosfer var. Böyle olmamalıydı. Bunun bahanesi olmaz. Çok daha dinamik çok daha coşkulu, geçen seneye nazaran daha az hata yapan bir takım görmeliydik. Hücum yapacak hali olmayan, kalenin önüne otobüs çeken takıma 1-0 mağlup olduk.

Eh bizim ligimizdeki takımların da çoğu böyle zaten. Çizgiye inemiyorsan, duran top kullanamıyorsan, uzaktan şut çekemiyorsan bu tarz maçları kaybetmek, geçen sene gibi makus talihimiz olur ve ilk yarı bitmeden havlu atarız. Bu konular en zayıf olduğumuz konulardı özellikle şut ve duran toplar. Ben bunlarda bir gelişme görmedikten sonra takımı niye beğeneyim rengim?

Bireysel olarak elestiriye gerek yok bütün takimda tuhaflik vardi 2 metreden pas atamiyorlar. Yeni takim olmaktan da kaynaklaniyor bunlar. Abdülkerime kadar öntaraf da les oynadi. Birde bu takima lider sorumlukluk alan bi 10 no gerekiyor.

Takıma zaman lazım.. bu malibiyet sonucu belki yeni oyncular gelir.. farklı kazanilsaydi yeter transfer diye düşünülebilir. Bir 10, bir santrafor, bir açık lazım en az..

gecen sene katılmayan cok arkadas vardı ama ligte yerli kalitesi en kötü takımlardan biriyiz bizi en cok zorlayan durumda bu

Haftaya lütfen kalede Muslera olmasın, Okan dursun. Su gereksiz çıkışları bizi bitirdi. Gecenki maçta yapamadı ama bu maçta yaptı sagolsun. Savunma oyuncusunun rahat yetisecegi toplara çıkarak büyük tehlike yaratıyor. Abdulun hatası kadar Muslera'nın da var

yerli kuralı işi bozmuyor aslında yerli hakkını savunmada kullansak ozaman bukadar dikkat çekmeyiz esas sorun bu.
PVA yerine Kazımcan monte edilmeli. Sağ beki de yerli yapabilseydik şık olurdu. Kerem yetersiz. Yunus iyi bir yedek olur. Kanatlara zeki, yetekli, hızlı, koşu yoluna top isteyen adamlar lazım. Kerem ve Yunus ayağa istiyor, arkaya kaçmıyorlar. Oyun tıkanıyor.

Deplasman galibiyetleri devam etmeli anca öyle telafisi olur bu maçların

Yunus nasıl çıkar diyenler iyi misiniz maç mı izlemediniz yav yunuz 1 metre yanındaki adama basamaz seviyede yoruldu yürüyordu sahada ezbere yorum yapmayı da bırakın artık.

1 yedek stoperle transfers kapatalim keske Bu kadro ile uefada olsaydik fatih hoca oturda nasil kadro planlanir gor diyen arkadaslar nerede????

Goremedim de?

Ense karartmamak lazım .ligin ilk 7 haftasında galibiyet aldığımız sezonu kaçıncı bitirdik hatrlamıyorum bile. Relaxx

Geri
Üst Alt