- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Alınan yabancılar isim olarak iyi ama Terim'in falcao babel feg hücum hattı gibi ağır çekim oynuyoruz. Genci de fiziksiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın yapmıyorum şu anda sen yangın görmemişsin rengimAbi abartmayın rica ediyorum yahu , aklı başında bildiğim insanlar böyle abartı yorum yapınca daha bir kontra yapasım geliyor. Geçen seneden nasıl kötüyüz ? Psikolojik olarak yerle yeksan takım vardı geçen sene. Anlıyorum böyle bir sinerji üstüne yenilgi üzüyor da takımda bariz iyi şeyler var geçen seneye nazaran. Uzun uzun yazacağım vakit bulunca bu konudaki görüşlerimi. Sadece yangına gerek yok diye yazıyorum.

Golden sonra ilk topla bulusmasinda isliklayanlar oldu
Adspor bizim 2018 şampiyonluk kadrosunu kurmuş , bugün kaç pozisyon bulmuşlar kaç şut çekmişler 25den sonra sayamadım ne diyim kıskandım valla.Onyekuru, Belhanda, Ndiaye aratmayın bize.
Pva kontenjan israfı, oraya yerli koyup kerem ve yunustan birinin yerine yabancı oynatmalıyızfutbol artık bekler ile oynanıyo beyler van anholt boey ile bu kadar
PVA yerine Kazımcan monte edilmeli. Sağ beki de yerli yapabilseydik şık olurdu. Kerem yetersiz. Yunus iyi bir yedek olur. Kanatlara zeki, yetekli, hızlı, koşu yoluna top isteyen adamlar lazım. Kerem ve Yunus ayağa istiyor, arkaya kaçmıyorlar. Oyun tıkanıyor.yerli kuralı işi bozmuyor aslında yerli hakkını savunmada kullansak ozaman bukadar dikkat çekmeyiz esas sorun bu.
Yabancı hoca farkı. Kadroları değişsek tam tersi olurdu neticeler.Adspor bizim 2018 şampiyonluk kadrosunu kurmuş , bugün kaç pozisyon bulmuşlar kaç şut çekmişler 25den sonra sayamadım ne diyim kıskandım valla.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi