⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Yav hala tranafer diyorlar hay batsin bu transferiniz

Takim da uyum sorunu var yeniler birbirine alisamamis neyin transferi

Bu takimin 1 aya ihtiyaci var suan 22 oyuncu da alsan nafile

Hoca cok heyecanli onun da ayrica zamana ihtiyaci var

Insallah toplayacak bu takim kendini biraz sabır

Ndiaye asist yapıyor Belhanda gol atıyor

Oynekuru gol atıyor

Morutan 2 asist yapmış

Geçen sene Yunus Emre başka takımlarda çoşuyorlardı.

Bize gelen futbolu unutuyor çıldırmamak elde değil

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Bıktım artık

Forvete, kanada, 10 numaraya 1. sınıf transfer şart bunlar kesinlikle elzem yoksa böyle kapanan takımlara karşı her zaman sıkıntı yaşarız gerekirse kalede okan bektede kazımcan oynasın ama ileride bizi taşıyacak yabancı oyuncular alınsın.

Yav hala tranafer diyorlar hay batsin bu transferiniz

Takim da uyum sorunu var yeniler birbirine alisamamis neyin transferi

Bu takimin 1 aya ihtiyaci var suan 22 oyuncu da alsan nafile

Hoca cok heyecanli onun da ayrica zamana ihtiyaci var

Insallah toplayacak bu takim kendini biraz sabır
1 ay a sampiyonluk gider renktas:) o kadar vaktimiz yok

Hücumda tam oturamamis parçalar var. Takımda 8-9 oyuncu değişti normal böyle olmasi ama bir an önce duzelmeli. Takımdaki Türklerden bir tek yunus ve hamza faydalı. Gerisi ciddi söylüyorum çöp. Kerem toparlarsa okey ama toparlayamazsa oda çöp olur.

Umarım erkenden ders çıkarmıştır yönetim ve teknik ekip çok eksigimiz var bugünkü 3-4 gollü farklı galibiyet yanıltıcı olabilirdi ...

Kerem ve yunus çift 10 numara oynarsın dedim. Bu artık tescillenmeye doğru gidiyor. Bu oyuncuları kanat oynayınca verimlilikleri düşüyor.
Ya 3 lü forvet oynatıp bunları serbest bırakırsın ya yine 3 lü forvet oynarsın ama bu ikiliyi ceza sahası önünde serbest bırakırsın. Kanatta yardır git olmuyor işte bunlar hızlı oyuncular kanattan gel al çalıma gir git şu taktik bunların ikisine de haksızlık. Bu iki oyuncu da ofansa en yakın yerde durmalı orta sahada tek top bunların önüne indirirsin ikisi de bir bakmışsın ceza sahası içinde rakipler arkada.
Keremin en etkili oynadığı oyun geçen sene bu oyundu heriften kanat oyuncusu çıkarmaya çalışıyoruz. Futbolu bu ülkede bilen sayılı insan var muhtemelen. Biz ne yapıyoruz diyen yok.
Bu kafayla devam edelim herkes kendine yapar. Galatasaray olduğu yerde durur hepi topu bu sene kar açıklamaz ama seneye yine aynı yerde durur.
Abdulkerimi falan da Alparslan izinden yol alır gider.

Geri
Üst Alt