⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Az önce maçtan çıktık. Çıplak gözle izlemek gerçekten çok farklı, şunları söyleyebilirim;

- Yunus çok hareketli ve sürekli bir şeyler yapmak istiyor.
- Oliveira benim için hala soru işareti, al ver dışında çok bir şey göremedim.
- Kerem hala top eziyor.
- Seferovic çok pasif ve hareketsiz
- Kısa süre oynamış olsa bile Mertens kalitesini belli ediyor.
- Abdulkerim'in yaptığı hatanın telafisi yok ama onun dışında kötü değildi.
- Emre Akbaba iyi görüntü vermedi.
- Boey çabalıyor ama yetersiz.

Genel olarak Seferovic'in kafa vurduğu orta dışında yaptığımız ortaların büyük çoğunluğu isabetsiz.

van aanholt un bugün bit halta yaramadığı gibi bir sürü pas hatası yapmasını da es geçmeyelim.
Bence günün en kötüleri van aanholt,kerem,akbaba ve seferovic di.Diğerleri için de iyi diyemiyorum,vasatın altında oynadılar.Sabaha kadar oynansa ne gol atabilirdik ne de yerdik.Öyle .oktan bir maçtı.

Eğer bu yorumu yaptıysa işimiz Okan hocayla gerçekten zor. Twitter tayfayı arkasına almaya çalışıyor sanırım.

Ya neyse moral bozmayın olur böyle kazalar. Sadece güzel bir ders oldu. Lig başı normal. Hatalardan ders çıkarılmali. Çift forvet lüks olur. Kanada takviye şart. Forvete takviye şart. Stoper gerekirse kalede Okan oynar yada kazım ama Abdülkerim soru işareti. Bunlarında halledersek düzelir merak etmeyin

antalya maçında şansın yanımızda olduğunu kabul edersek sezona futbol olarak çok kötü başladık demek yanlış olmaz herhalde

O gelmesin bu gelmesin şu yedek kalmasıncılar gördünüz takımı.Herkes gelsin belotti gelsin evander gelsin umut Bozok gelsin kim olursa gelsin.Takımda çalım atabilen oyuncu yok.Kerem maçında takımında içine etti.iyi oldu rüya bitti gerçeklerle yüzleşme zamanı boşuna 6.5 şampiyonluk oranı vermiyorlarmış.

Reis bencede gelsin.Ama öyle körü körünede gelmesin.doğru adam olsun 10 tane gelsin.evanderin,umutun hiçbir faydası olmaz bu takıma.

Bize çok net iyi bir golcü lazım.
Bize bu kağnı gibi takımın atletizmini yukarıya taşıyacak hızlı adamlar lazım.
Oliverianında bizde oynaması gereken yerde ofansif orta sahadır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapanan takimlara karşi kanatsız oynayalim içte oynasin keremle yunus bu mac hele kerem tam 0di.Dar alanda oynayamiyoruz.

Kazımcan varken pva oynatan hoca her kim olursa olsun pılısını pırtısını toplayıp uzasın kardeşim.

Herif isabetli pas’a tepki olarak futbola başlamış sanki. Kafayı yedim, çıldırdım ekranın başında. Boşuna kontenjan yiyor hiç bir faydası yok. Kazımcan bundan daha büyük s…çamaz heralde.

En azından bu çocuğun üzerinde durursak genç bir topçu kazanabiliriz. Pva bu yaşına kadar pas atmayı öğrenememişse bir yol olmaz ondan zaten.

Geri
Üst Alt