Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Antalya maci dahil toplam 3 pozisyonumuz yok. Durum çok vahim
Gecen hafta taktiksel olarak endiselerim var demistim cok belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya maci dahil toplam 3 pozisyonumuz yok. Durum çok vahim
Aynen.O kadar yükseldik ki böyle bir şey olacağı belliydi
Yerli kuralı şuan problemimiz değil ki. Yahu emre akbaba ve yunus geçen sene bu ligin içinden geçti yeri geldiğinde akbabayı da oynatcak bir sistem geliştirebilen çıkabiliyorsa sorun başka yerdedir.Değil. Ama yerli kuralı için ufacık bir tereddüt yok adamda. Oyunda olacağını biliyor ve kafasına göre takılıyor. En azından bir tanecik alternatifi olması lazım. Efecan sağ açık, ama olmuyor. Türk olduğu için 90 dk kaldı sahada. Başka sebebi yoktu.
Ulanüstad sal peşimi.

Özellikle Mertens çok relaksTransfer ettiğimiz oyunculara bizim ligi anlatıyorlar mı acaba? sanki güle oynaya şampiyon oluruz gibi bir havaları vardı.
Biz yükseldik de Oyuncular bizden fazla yükselmişO kadar yükseldik ki böyle bir şey olacağı belliydi
Sivas deplasmanında tekmeleri, dirsekleri bi yesin o zaman sistemine reset atar bizim sunny boy.Özellikle Mertens çok relaks
Evet gomis yerine Toreira koysa yada hamzayi alsa son 20 dakikada Mertens muhtemelen sonuç farklı olurdu. Akbaba ile başlamakta hataydı. Ben olsan Hamza ile baslardim. Akbaba gecen maçta zaten ne bk olduğunu belli etti. Keremde çok şaşırttı gerçekten kimse bu kadar etkisiz olacağını tahmin edemezdi. Ama hocada ders alacak yapicak bişey yok. Olabiliyo bazen. 4-4-2 muhabbeti biraz riskli. Yinede Abdülkerim o hatayı yapmasa işler farklı olabilirdi. Genel anlamda Okan hoca futbolcu transfer konusunda iyi görüntü verdi ama taktik konusunda bişey diyemiyorum şimdilik. Umarım toparlar yoksa kısa sürede gönderilir.Ben bu kazayı kabul etmiyorum çünkü son zamanlarda ilk defa sonuca etki edebilecek hoca tercihleri gördüm. 90 dakika değişiklik yapmadan oynasak bu maçı kazanırdık. Kaza dediğin oynarsın ama atamazsın rakip gelir 1 tane atar gider ama biz ikinci yarı sahada yoktuk. Bu kaza değil direkt hoca hatası.