⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Hocanın hemen takıntılarını bırakıp kendine grlmesi lazım
Şurada hepimiz dedik neden sürekli kalabalık göbekten girmeye çalışıyoruz diye
Daha 15. dakikada kanatlara çizgiye açılın demesi lazımdı

Değil. Ama yerli kuralı için ufacık bir tereddüt yok adamda. Oyunda olacağını biliyor ve kafasına göre takılıyor. En azından bir tanecik alternatifi olması lazım. Efecan sağ açık, ama olmuyor. Türk olduğu için 90 dk kaldı sahada. Başka sebebi yoktu.
Yerli kuralı şuan problemimiz değil ki. Yahu emre akbaba ve yunus geçen sene bu ligin içinden geçti yeri geldiğinde akbabayı da oynatcak bir sistem geliştirebilen çıkabiliyorsa sorun başka yerdedir.
Sonra maçın başında kerem,yunus,abdulkerim,akbaba
Maçın sonunda kerem, kazım, abdulkerim, hamza oynadı. Şimdi bu takımda son 10 dakika da son 20 dakika da +1 yabancı oynayabilecek hakka sahiptin. Kaleye falan takmaya gerek yok kaleci olmasa 5 yerli oynatırdın değişen olmazdı. 3 hakkın var gelir berkan bile oynatırsın bir şekilde o üçlüyü sağlarsın.
Bu takımın sorunu tamamen uygulanan taktiklerle ofans hattına uygun taktik dizilim ve sistemin yok senin. Kerem çıksın vargas gelsin, akbaba çıksın x gelsin demek biz bu kadar teknik oyuncuyla adana kadar olup oyun oynayamıyoruz orada katkı veren adamın çeyreği katkı alamıyoruz bireysel takılalım bari demek oluyor.
Bireysel takılacaksak okana falan ihtiyacımız yok çağır terimi terim ball oyna zaten en kötü ilk 3tesin

Kaan Ayhan overrated olsun veya olmasın. Çok acil alınması lazım. Eğer Marsilya Cengiz'i sutluyorsa hemen alınması lazım.

Mevcut kadro ile en ideal ekip şu olur ;

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Midtsjö Oliveira
Yunus Seferovic Mertens

Kerem yedekten kullanıldığında daha faydalı olabilir. Aanholt inanılmaz derecede ezber oynuyor ve pas hatası rekorları kırıyordur herhalde Kazımcan'ı oynatıp geliştirsek çok daha iyi olacak. Stoper ikilisi mecburen böyle ama oraya da bir takviye şart.

------------------okan------------

dubois-----nellson---kaan ayhan---anholt

yunus-------torreira---oliveira----------djenepo

--------mertens------belotti--------------

Ben bu kazayı kabul etmiyorum çünkü son zamanlarda ilk defa sonuca etki edebilecek hoca tercihleri gördüm. 90 dakika değişiklik yapmadan oynasak bu maçı kazanırdık. Kaza dediğin oynarsın ama atamazsın rakip gelir 1 tane atar gider ama biz ikinci yarı sahada yoktuk. Bu kaza değil direkt hoca hatası.
Evet gomis yerine Toreira koysa yada hamzayi alsa son 20 dakikada Mertens muhtemelen sonuç farklı olurdu. Akbaba ile başlamakta hataydı. Ben olsan Hamza ile baslardim. Akbaba gecen maçta zaten ne bk olduğunu belli etti. Keremde çok şaşırttı gerçekten kimse bu kadar etkisiz olacağını tahmin edemezdi. Ama hocada ders alacak yapicak bişey yok. Olabiliyo bazen. 4-4-2 muhabbeti biraz riskli. Yinede Abdülkerim o hatayı yapmasa işler farklı olabilirdi. Genel anlamda Okan hoca futbolcu transfer konusunda iyi görüntü verdi ama taktik konusunda bişey diyemiyorum şimdilik. Umarım toparlar yoksa kısa sürede gönderilir.

Hakemlerle uğraşmaya şimdiden başlarsa geçmiş olsun. Sen al içine ettiğimin topunu çizgiyi geçir bakalım hakem birşey yapabiliyormu

Geri
Üst Alt