⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Stadın tam dolu olması gerek bu maçta. Tek bir koltuk boş olmamalı

Selam kardeşim,

Zaman geçirebileceğin en mantıklı yer Vadi İstanbul, buradan stada geçiş kolaydır. Maç sonrası havalimanına ise metro ile Levent yapıp oradan Havaist ile geçmen gerekiyor.

Metroya binmem için herhangi bi kart mı lazım? Yoksa misal barcelonadaki gibi kredikartıyla da ödeme yapıp turnike den geçebilirmiyim.

Vadi istanbuldan ziyade aklımda nevizade falan vardı, yok mu forumda toplanacak arkadaşlar, ben de katılırdım. Taksimde falan toplanırdık. Beraber yer içer maça geçerdik.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Metroya binmem için herhangi bi kart mı lazım? Yoksa misal barcelonadaki gibi kredikartıyla da ödeme yapıp turnike den geçebilirmiyim.

Vadi istanbuldan ziyade aklımda nevizade falan vardı, yok mu forumda toplanacak arkadaşlar, ben de katılırdım. Taksimde falan toplanırdık. Beraber yer içer maça geçerdik.

İstanbul kart olması lazım diye biliyorum biz de cuma günü 5 günlük İstanbul gezisi için geleceğiz 2 adet bilet bulabilirsek maçı statta izlemeyi çok istiyoruz

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazır tüm rakipler üzerinde psikolojik üstünlük kurmusken 50 bin taraftar ile iyi futbol iyi bir sonuç olması dileğiyle…

İstanbul kart olması lazım renktaş. Vadi İstanbul içi avm dışı cafeler. Çok iyi zaman geçiremezsin. Sabah erken başlarsan güne bi yarımada turu yap tranvayla. sonra galata kulesi yaparsın. ordan en son şişhane metroyla stadın yolunu tutarsın.

Twitterdan denk getirmeye calisin baya devreden var ama ne kadar guvenli olur bilemedim. Para yollamadan sosyal medya hesabi falan istenebilir

rezerve, alınmıyor.
Hadi ya, çok gıcık o durum. Ara ara deneyin yine de boşa düşenler, kulübe devirler falan oluyor. Biraz şans işi passo'dan düşürmek. Twitter'da, ekşi'de, gssözlük'te vs. gişe fiyatından devredenler de olabilir. Yoksa son çare metro çıkışında takılan karaborsacılara kalırsınız.

Hadi ya daha başlamadı mı bu maç

Bu arada maç 4-1 biterse şampiyonuz diğer sonuçlar şüpheli kaynak sormayın

Hadi ya, çok gıcık o durum. Ara ara deneyin yine de boşa düşenler, kulübe devirler falan oluyor. Biraz şans işi passo'dan düşürmek. Twitter'da, ekşi'de, gssözlük'te vs. gişe fiyatından devredenler de olabilir. Yoksa son çare metro çıkışında takılan karaborsacılara kalırsınız.
Pazarlikla fiyat dusurebiliyor onlar ama talebe bagli biraz. Alici coksa x2 x3 cekiyorlar

Takım oturana kadar çok ekstrem skorlar beklemiyorum ben açıkcası.Giresun bütçesine göre iyi hücum yapan bi takım minimum 1 tane yeriz,minimum 2 tane de atarız.2-1,3-1 tarzı bi skor çıkma ihtimali yüksek

Geri
Üst Alt