- 18 Mayıs 2011
- 22.079
- 11.997
- 1.873
Stadın tam dolu olması gerek bu maçta. Tek bir koltuk boş olmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam kardeşim,
Zaman geçirebileceğin en mantıklı yer Vadi İstanbul, buradan stada geçiş kolaydır. Maç sonrası havalimanına ise metro ile Levent yapıp oradan Havaist ile geçmen gerekiyor.
İstanbul kart olması lazım diye biliyorum biz de cuma günü 5 günlük İstanbul gezisi için geleceğiz 2 adet bilet bulabilirsek maçı statta izlemeyi çok istiyoruzMetroya binmem için herhangi bi kart mı lazım? Yoksa misal barcelonadaki gibi kredikartıyla da ödeme yapıp turnike den geçebilirmiyim.
Vadi istanbuldan ziyade aklımda nevizade falan vardı, yok mu forumda toplanacak arkadaşlar, ben de katılırdım. Taksimde falan toplanırdık. Beraber yer içer maça geçerdik.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Metroya binmem için herhangi bi kart mı lazım? Yoksa misal barcelonadaki gibi kredikartıyla da ödeme yapıp turnike den geçebilirmiyim.
Vadi istanbuldan ziyade aklımda nevizade falan vardı, yok mu forumda toplanacak arkadaşlar, ben de katılırdım. Taksimde falan toplanırdık. Beraber yer içer maça geçerdik.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
5 yaşa bilet gerekmiyorKombinesi olup da gidemeyecek varsa gise fiyatindan talibim. 2 adet gerekiyor. 5 yasindaki oglumu goturecegim.
12. kategoride 3 tane bilet var şu an passo'da gözüken. Güney Alt olması lazım.yok mu hiç devreden? 3 adete kadar satın alabilirim.
Evet eksik bilgi vermisim, babam ve oglumla gidecegiz. ABD'de yasiyoruz ve haftaya geri donecegiz, eger devredebilecek varsa cok sevinecek.5 yaşa bilet gerekmiyor
rezerve, alınmıyor.12. kategoride 3 tane bilet var şu an passo'da gözüken. Güney Alt olması lazım.
Hadi ya, çok gıcık o durum. Ara ara deneyin yine de boşa düşenler, kulübe devirler falan oluyor. Biraz şans işi passo'dan düşürmek. Twitter'da, ekşi'de, gssözlük'te vs. gişe fiyatından devredenler de olabilir. Yoksa son çare metro çıkışında takılan karaborsacılara kalırsınız.rezerve, alınmıyor.
Pazarlikla fiyat dusurebiliyor onlar ama talebe bagli biraz. Alici coksa x2 x3 cekiyorlarHadi ya, çok gıcık o durum. Ara ara deneyin yine de boşa düşenler, kulübe devirler falan oluyor. Biraz şans işi passo'dan düşürmek. Twitter'da, ekşi'de, gssözlük'te vs. gişe fiyatından devredenler de olabilir. Yoksa son çare metro çıkışında takılan karaborsacılara kalırsınız.