Ramazan Milli
Parçalı Üye
Kerem Yunus ve Abdulkerim biliyorlar ki yerleri garanti. 3 yerli kuralı maalesef bu oyunculara mecbur bırakıyor. Onlar ya bunun kıymetini bilecekler ya da taraftarın tepkisini alacaklar.
golü yiyince açtım maçı balotelli en az 7 tane çekti her yerden denedi ama taş gibi takım oldular girenler çıkanlar kaliteliAdana sivasa karsi 27 szut cekmis birde bizin takima bak ligin en kötü takimina karsi pozisyona giremedik
Nelsson baya ağırlaşmış. Abdülkerim Taylan'ı aratmadı maalesef hatada.
Öyle bir şey olmadi.Taraftar da iyice fener taraftarı gibi oldu adam hata yapmış golü yemişiz hemen ıslığa başladılar bir ara
Abi abartmayın rica ediyorum yahu , aklı başında bildiğim insanlar böyle abartı yorum yapınca daha bir kontra yapasım geliyor. Geçen seneden nasıl kötüyüz ? Psikolojik olarak yerle yeksan takım vardı geçen sene. Anlıyorum böyle bir sinerji üstüne yenilgi üzüyor da takımda bariz iyi şeyler var geçen seneye nazaran. Uzun uzun yazacağım vakit bulunca bu konudaki görüşlerimi. Sadece yangına gerek yok diye yazıyorum.Aynı seviyedeyiz yani?
2017 18 sezonunda aynı işi Fatih Terim de yapıyordu. Gomis Eren ileSeferovic-Gomis çok saçma ikili oldu 45 dk boyunca.
Sakami bu?Ayrıca Giresunsporu'da tebrik etmek lazım, futbol oynamaya gelmişler ikide bir yere yatıp zaman geçirmeye oynamadılar.
emreyi çıkartık oraya oliveriayı çekecek emre yerine torerira giseydei belki daha iyi olurduOliverianin cikmasi büyük hata. Dogru dürüst atak yapamiyoruz 10 nomuz yok. Tek öne kreatif oynayan oliveria onu da cikardi.