⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Dizlis macin genelinde soyledi

X biz 0 onlar

0-X- X- X- X
0-0-X-0-0-X-0
0-X-0 X-0-X-0
X

Adamlar ilk yari sag acigi ortaya cektiler
Ikinci yarida solacigi

Bizim hoca napti peki o ortada ki bi X i alip onu 2ledi iyice ortasaha bosaldi :)))

Yemin ediyorum size, avrupada hocalik egitimlerinde kesin ve kesin su maci bir hoca ne yapmamali diye egitimde vereceklerdir

Bu kadar belirgin bir hoca hatasini anca amatorlerde fln gorursun

Az bucuk hocalik egitimi almis BIr hoca boyle bir hata YAPAMAZZZZ

Marco Rose'yi parayı basıp alacaktık. Dursun gitti hocada pintilik etti.

Ya löw hocalarin kralidir bizim millet su adami kotuluyor guluyorum yemin ediyorum

Fırat Aydınus: "Emre Akbaba'ya ilk yarıda yapılan hareket penaltı." (TV 8.5)

Seyircisiz oynasak iddia ediyorum bu ligi ilk 2 içerisinde bitiririz. Bizim taraftar kronik trabzon taraftar hastalığına yakalanmış çok net.

belottiyi almaya calısıyosun.onu besleyecek tek adam yok.bu nasıl iş?elalemde ghezal,,visca,trezeget,abdulkadir,joao pedro,alioski,zach,emre mor vs var

2 yabancı kanat ve 10 numara lazım.kaleyi ve solbeki yerli yap

Bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat bizim maçlarda iki haftadır VAR yok gibi davranılırken rakiplerin maçlarda neredeyse taç atışı için bile oyun durdurulup kontrol ediliyor.

Yav ne taraftarmis arkadaş. İnsin topta oynasınlar isterseniz. Kardeşim tribün boş olsa bile çıkıp topçu topunu oynayacak. Ben taraftar gaziyla top oynayacak adam istemiyorum.

Oldu 3m euro para verdiğimiz adamları bir de gaza getirmekle uğraşalim . Bu taraftar işini bu kadar büyütmeyin, is taraftarla olsaydı yunanlar da cok atesli tribunlere sahip, ingilterenin 7. Lig takimi 20k lik stadi fulluyor yeri gelince.

Ne taraftarmis ya

Nelsson ederini bulunca satılıp bütçe yaratılmalı ve alttaki oyuncular kesinlikle ama kesinlikle alınmalı
Evander 6 m euro
Umut Bozok 1.5 m euro
Kaan Ayhan 4.5 m euro
Vargas 4 m euro
Omeragic 5 m euro

Bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat bizim maçlarda iki haftadır VAR yok gibi davranılırken rakiplerin maçlarda neredeyse taç atışı için bile oyun durdurulup kontrol ediliyor.
Sana öyle gelmemiş renktaş

Doğrusu senin dediğin gibi zaten

Bizim maçlarda Var kapalı

Diğerlerinin maçında milimlik el için yarım saat var incelemesi yapılıyor

Arkadaşlar bir şey diyeceğim de sahaya 8 yabancı sürebildiğin ortamda ister Belotti'yi al ister onu al ister bunu al. Şu anda öyle bir raddeye geldi ki işler arkamızdaki pozitif rüzgar da bitti gitti. Nasıl düzelecek takım bilmiyorum ama Mertens'e net bir rol biçilmeli. Adam forvet arkası mı oynayacak, solda mı oynayacak yoksa ikinci forvet olarak mı oynayacak. Bence Seferovic ve Gomis yedek, Belotti (Olmazsa Shamar ya da başka biri artık) ve Mertens çift forveti denemeliyiz. 10 numara da alınsın ama. Her zaman çift forvet oynayacağız diye bir şey yok. Yani Allah yardımcımız olsun. Yerli kalitesini nasıl arttırırız bilmiyorum. Ama Nelsson giderse yerli birisi gelebilir mi bilmiyorum. Oraya bence yabancı olacaksa eğer illa Nelsson değil de Semih Kaya'nın yanına Ujfalusi'yi koyduğumuz gibi Abdulkerim'in yanına birini koymalıyız. Tecrübeli ve lider karakterli, doğal kaptan. PVA yabancı sınırını harcayacak kadar iyi bir topçu değil maalesef. Keşke satılsa ve yerine Mert Müldür alınsa. Onun dışında Kazımcan da daha fazla kullanılabilir. Kerem yerine gidip yabancı sol forvet alsak adam oynayacamayacak yabancı belası yüzünden. Ne yapabiliriz en ufak bir fikrim yok kanatlarda. Ama Hamza kullanılabilir 8'de bol bol. Yani bu takımın ana sorunu yerli futbolcular. Yerlilerimiz bazı mevkilerde aslarıyla yedekleriyle iyi olsalar gidip birkaç mevkiyi yabancı yapacağız ama olmuyor işte yapamıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emrenin ikinci pozisyon bile süpheli rakip kafaya cikiyor tamam ama emreyide yok ediyor. Disarda olsa kesinlikle faul calinir.

Trezeguet ve onyekuruyu çekip almazsan kıvranıp durursun böyle. Sonradan oyuna girenlerle beraber yaş ortalaman 30 a dayanmış ne bekliyorsun ki.

Bugunun en onemli dersi transfer hakkinda oldu.
10 numara, kanat ve santrafor gelmeli. Oteki turlu bazı maclarda kilitlenip kaliriz

Geri
Üst Alt