Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bir kişi dedi sadece. Diğerleri değil dedi.Akbaba pozisyonuna da penaltı dediler bein’de… 2 oldu…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kişi dedi sadece. Diğerleri değil dedi.Akbaba pozisyonuna da penaltı dediler bein’de… 2 oldu…
TR de futbol muhabirliği
Marco Rose'yi parayı basıp alacaktık. Dursun gitti hocada pintilik etti.Gitsinler löwü getirsinler hemen adam bosdayken
Macin ardindan yayin var suan pozisyonu tartisiyorlar bein de. Orda tekrardan görebiliyorsun ayaga basmayi. Yani o görüntüler var da yokmu? Gecen sezon göztepe macindaki var hakemi olmasa belkide simdi ikinci ligde debeleniyorduk. Demek ki istenince oluyor.Renktaş objektif görüşüm ben o konularda hakemleri suçlayamıyorum. Yayıncı kuruluş o kadar leş açılardan çekiyor ki hiçbir pozisyon doğru düzgün okunmuyor. Orada kesinlikle penaltı var ama gelen açılara baktığında penaltının oluşunu net bir şekilde gözünle göremiyorsun. Sadece süzebiliyorsun.
Subjektif görüşüm ise derhal düdük astırılması gerektiğidir.
T nöbeti unutuldu herhalde?
Bir kişi dedi sadece. Diğerleri değil dedi.
Penalti gol olsa okan 45 de gomisi oyuna alirdi o macda en az 3 olurduAntalya maci dahil toplam 3 pozisyonumuz yok. Durum çok vahim
Aga taraftar zaten sezon sonuna kadar birdaha o kafaya girmesinBedavan kredi kazanmıştık, böyle maçlar 3 puandan fazlasını kaybettiriyor maalesef. Bir daha taraftar bu kafaya girmesi için bayağı iyi top oynaması lazım ki takım taraftar aynı şevkle maça gelsin o da çok zor yani kaybedilen sadece bir maç olmuyor maalesef bir daha zor görürüz dolu stat bu oyun ile.
Bir kişi dedi sadece. Diğerleri değil dedi.
Erman da toreyra pozyonu penaltı diyor. Bir tane oyuncumuz hakeme itiraz etmedi inanılmaz.
Niye taraftarın şampiyonluk için motive olması, takımı desteklemek için tribünleri doldurması mı takımın kötü oyun oynamasına neden oluyor?Aga taraftar zaten sezon sonuna kadar birdaha o kafaya girmesin
Emin misin?
Rehavete neden oluyor gördük iste oyuncular macda degildiNiye taraftarın şampiyonluk için motive olması, takımı desteklemek için tribünleri doldurması mı takımın kötü oyun oynamasına neden oluyor?
Kalede okanBizim daha fazla yerli opsiyonuna ihtiyacımız var. Oyuncu değiştiremiyoruz.
farka giderdik netOliveira'nin o sutu girseydi, ikinci ücünü gol de gelirdi. Vermezdik maci.
Alehimize öyle penalti calinsa hakemde ana avrat birakmazdim. Antalya macinda net dograndik bu macta ufak tefek hatalar disinda temiz bir yönetim vardiokanın haklı oldugu tek konu hakem.2 penaltı verilmedi.vardan uyarı bile gelmedi.antalyada da dogranmıstık