⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Renktaş objektif görüşüm ben o konularda hakemleri suçlayamıyorum. Yayıncı kuruluş o kadar leş açılardan çekiyor ki hiçbir pozisyon doğru düzgün okunmuyor. Orada kesinlikle penaltı var ama gelen açılara baktığında penaltının oluşunu net bir şekilde gözünle göremiyorsun. Sadece süzebiliyorsun.

Subjektif görüşüm ise derhal düdük astırılması gerektiğidir.
Macin ardindan yayin var suan pozisyonu tartisiyorlar bein de. Orda tekrardan görebiliyorsun ayaga basmayi. Yani o görüntüler var da yokmu? Gecen sezon göztepe macindaki var hakemi olmasa belkide simdi ikinci ligde debeleniyorduk. Demek ki istenince oluyor.

Su kulubu sosyal medyadan soyutlayabilseler basari gelecekte bir mac kaybetmekle hoca degistirelim diyenler var oyunculari çöp edenler defol diyenler var bu sekilde zor cok zor bu kulup basariyi bosuna unutmadi en buyuk kotulugu taraftar yapiyor

Fb nin son 20 yildir rezil olmasinin etkeni de bu tutum zaten asiri bir baskici rejim olusunca aksilikler yakani birakmiyor

Her mac bir futbolcu isliklanir mi ya icerde oyuncular hata yapma korkusu ile mental acidan zayif dusuyor belki de bu yuzden baski kuramiyoruz maclar da

okanın haklı oldugu tek konu hakem.2 penaltı verilmedi.vardan uyarı bile gelmedi.antalyada da dogranmıstık

Bedavan kredi kazanmıştık, böyle maçlar 3 puandan fazlasını kaybettiriyor maalesef. Bir daha taraftar bu kafaya girmesi için bayağı iyi top oynaması lazım ki takım taraftar aynı şevkle maça gelsin o da çok zor yani kaybedilen sadece bir maç olmuyor maalesef bir daha zor görürüz dolu stat bu oyun ile.
Aga taraftar zaten sezon sonuna kadar birdaha o kafaya girmesin

Geri
Üst Alt