⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Pas özelliği kuvvetli bir sol açık almak lazım.
Keremi soldan deplase olan 2. Forvet gibi kullanabiliriz. Hatta sağdan da midtsjo ya da Oliveira ceza sahası yayına destek verebilir.

Sekenleri de torreria ile toplamaya çalışabiliriz.

Kerem kötü oynayınca kanatta hiç çekilmiyor. Bu şekilde rotasyona girmesi de sağlanabilir.

Adam geçen seneden beri her maç oynuyor, geçen sene 50nin üstünde maçı var.

Sakatlığı bir kenara bıraktım bu şekilde bu sene de kullanırsak mental olarak tükenecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdülkerim in yaptığı hatanın benzerini son 2 sezonda luyindama 3,Taylan 2,emre Kılınç Berkan ve linnes 1'er kere yaptı ve toplamda 9 tane böyle gol yedik..Marcao da bjk deplasmanında yapmıştı larin alamamıştı toplamda 10 tane böyle hata yapmışız..

O kadar maç izliyoruz ligde,anadolu takımları İstanbul'a geliyor 50 bin kişi önünde bu hataları yapmıyor.. Milletin stoperinde necip oynuyor bir tane böyle hata yapmıyor biz deli gibi bu hali saha gollerinden yiyoruz..Merak ediyorum Abdülkerim in Konya da 1 tane hatası var mıdır böyle acaba..Büyük ihtimalle yoktur..

Bu sene SubjektifSaray'lıyız. Kadir denen hakemi yazdım. Alt adeleden sakatlanıp oyunu soğuttu diyeceğiz.

şansta yoktu, oyuncular da kafa olarak maçta değildi, antalya maçında daha derli toplu bir gs vardi. çantada keklik maçına çıktık kıçımızda patladı gecenin özeti budur.
bide anlamadığım bir şey daha var. hazirlik maçlarında özellikle rakip ceza sahası etrafında çoğaldığımızda deli gibi basıp topu bir şekilde alıyorduk. bugün gene orlarda yoğunlasmamıza rağmen baskı yapmadık pas arası kovaladık. neden abi?? rakip her an bomba bir hata yapacak bir haldeyken neden rakiple araya üç metre durup baskı yapmıyoruz?
yardım falan da yoktu oyuncular arası bugün. sıkıştırsalar kaç defa top kapabileceğimiz pozisyonlar vardi. biri basarken diğeri yalancı koşu yapıyor yanında. hazırlık maçlarında bunları yaparken bugün neden yapılmadı?
akbaba ilk yarinin kötüsü gibi gözükürken çıktıktan sonra daha kötü olduk. geçen hafta yapılan ve sonuc veren hamleyi denedi yemedi bu sefer ama.

yunus - kerem etkisizdi. çizgiden orta kesemiyoruz, kessek bile ceza sahasındaki sefer ile ortayi acanlar anlasamıyor. ne olduğu belirsiz sacma sapan bir maç izledik. sezon bası macları sıkıntılıdır. hep derim en az 5 6 hafta lazım takımlara ama bu basit puanlarda sezonu sekillendiriyor. gecen haftaya bak en derli toplu oynayan bizken bugün kendi sahamızda güzel bir sinerji yaşanmışken alınan sonucun yanında oynanan oyun fiyasko oldu. umarım nazar boncuğu diyebileceğimiz bir puan kaybıdır.

hocanın yerinde olsam bu beklere sabah aksam orta açtırırım duran ve hareketli toplara. o kadar eksiğiz ki bu konuda oyunun da, skorun da anasını belliyor bu çizgi ortaları. resmen oyundan koparıyor bizi.

Transferi falan boşverin gençler
Giresunu yenmek için şu an 4 transfer daha mı yapmak lazım????
Giresun takımı bu anca mertensle musleranın yıllık ücretlerine kurulmuş takım. Bu takımı yenmek için evandere belottiye mert müldüre mi ihtiyacımız var?? Hem de ALİ SAMİ YENDE???
Yok. Sadece oyuna daha çok santrafor alınca gol atabileceğini ummayan bir T.D lazım

Şahsen sezonun ilk hayal kırıklığının ikinci maçta olması beni şaşırtmadı. Herkes mertens transferi ile gaza gelip 4-5 atarız derken, ben torreira transferinden ciddi verim bekliyordum. İşin garibi beklediğim torreira verimini veren bir mitsjö bile takımı toparlayamadı. Kerem ve yunus un silik olduğu bir maçta yedekleyecek adamın yoksa(yabancı kuralı nedeniyle) vay halimize.

Hoca dogru antrenmanlarla, kimin nerde duracagini, vaktinde nereye pas atilacagini, nereye dogru zamanda kosu yapilmasi gerektigini oyuncalara alistira alistira antremanlarda birbirlerini hem taniyarak zamanla cözecektir umarim. Mac icersinde birbirlerine el kol isaretiyle sen illeri kos, iste surda dur, yanima yaklas vs. gibi hareketler vardi. Maci bir kenara koy burdan zaten görülüyor daha oyuncular birbirlerine alisamadigini. Mac icersinde tikaniyorduk bu sevepten dolayi.
Macta oynayan hic bir oyuncu kötü degildi aslinda, yani yapamadigindan degil alisma sürecinde oldugundan ve henüz bir cok oyuncu daha yüzde yüz hazir degil bence. Daha gelecek olan transferler var.
Yeterki oyuncularda öz güven kaybi olmasin, asil bu bence sıkıntı yaratabilir, toparlamasida cok zor olur.

Ne yazsak boş, ne konuşsak boş, boş yere zamanımızı tüketiyoruz, en iyisi mi yatalım, biz mi düşüneceğiz bu takımın halini, başkan ve yöneticiler, milyon Euro kazanan oyuncular düşünsün, taraftarı soğuturlarsa gün yüzü göremezler değil arsa, ev binlerce dönüm araziyi komple satsan da düzeltemezsin, başarı olmadan olmaz bu işler, başarıyı da ben kazanacak değilim, neden takım başarısız diye kendimi yipratacak hiç değilim, kendileri bilir başarısızlık istiyorlarsa devam etsinler böyle oynamaya, benim için hava hoş, en oldu bir kaç sezon daha izlemeyiz maçlarını, hem boşa harcadigimiz zamanı yararlı işlerle değerlendiririz, kötü futbol izlemek istemiyorum, berbat oyun hiç zevk vermiyor, resmen eziyet, işkence gibi geçiyor maçlar, neden takip edeyim onlarca değil tek bir neden bile yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar ve camiada oluşan sinerjiyi baltalayan bir yenildi oldu ama bu sonuç uzun vadede hayrımıza telakki edecek hamlelere gebedir inşallah.

Emrenin 14 dk. ayakabisi bile cikmis. Kesinlikle penalti. Bu var neye yarar?
Renktaş objektif görüşüm ben o konularda hakemleri suçlayamıyorum. Yayıncı kuruluş o kadar leş açılardan çekiyor ki hiçbir pozisyon doğru düzgün okunmuyor. Orada kesinlikle penaltı var ama gelen açılara baktığında penaltının oluşunu net bir şekilde gözünle göremiyorsun. Sadece süzebiliyorsun.

Subjektif görüşüm ise derhal düdük astırılması gerektiğidir.

Takım oturmuş olsaydı bugün muhtemelen kazanırdık ama yeni ve birbirini tanımayan takımlarda genelde başlangıç zor oluyor 2011-12 sezonunda da ilk hafta kaybetmiş saçma sapan bir top oynamıştık oyuncular birbirini tanıdıkça eksik bölgelere takviyeler geldikçe inanıyorum ki daha iyi olacağız.

Geri
Üst Alt