- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
adanademirde akintola ve onyekuru belhandayla zehir gibiler.bizde emre akbaba ve kereme kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan ve Berkan'ı da koyalım.Midtsjo ortada cok yalniz kaldi 2ci yari.
Midtsjo - Torreira
Oliviera
Boyle oynamaliyiz
Harbiden Kerem dururken Yunus'un çıkması tam bir facia oldu. Tek tük atak girişimlerini Yunus'un oyuna getirdiği hareketlilik ile yapıyorduk çıktıktan sonra kör dövüşüne döndü maç
Sadece hazır olmaya ihtiyaç var. 3 ay sonra oynasak böyle olmazdı. Bu dönemi ne kadar az kayıpla atlatırsak o kadar iyi.Transferi falan boşverin gençler
Giresunu yenmek için şu an 4 transfer daha mı yapmak lazım????
Giresun takımı bu anca mertensle musleranın yıllık ücretlerine kurulmuş takım. Bu takımı yenmek için evandere belottiye mert müldüre mi ihtiyacımız var?? Hem de ALİ SAMİ YENDE???
SabrTaylan ve Berkan'ı da koyalım.
Ders cikarilmasi gereken yol kazasi diyelim.Bu maci kazanmamiz icin transferlere ihtiyacimiz yoktu
Taraftar stadi doldurmus,okan hoca bile bu ortam da ben de cikip oynamak istiyorum dedi mac önü
Gercekci olmamiz gerekiyor ne yazik ki eskiden oldugu gibi Winner bir takim degiliz
Winner oyuncular transfer ettik yani zamanla tekrar eski gücümüze kavusuruz insallah
Akbaba pozisyonuna da penaltı dediler bein’de… 2 oldu…Erman da toreyra pozyonu penaltı diyor. Bir tane oyuncumuz hakeme itiraz etmedi inanılmaz.
T nöbeti unutuldu herhalde?
Neye hazır olacağız anlamadım reis oyun mentalitesi yok takımda kim nerde oynuyor belli değil yan pas geri pas hastalığı devam ediyor. Antalya maçında da böyleydi Gomis altın gol attı kurtardı. Okan hocayı görmesem kulübe de Terim var sanırım çünkü bu oyun tarzı TERİMBALLSadece hazır olmaya ihtiyaç var. 3 ay sonra oynasak böyle olmazdı. Bu dönemi ne kadar az kayıpla atlatırsak o kadar iyi.