⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

adanademirde akintola ve onyekuru belhandayla zehir gibiler.bizde emre akbaba ve kereme kaldık

Harbiden Kerem dururken Yunus'un çıkması tam bir facia oldu. Tek tük atak girişimlerini Yunus'un oyuna getirdiği hareketlilik ile yapıyorduk çıktıktan sonra kör dövüşüne döndü maç

Daha ilginç olanı Kerem’i sağ tarafa alması. Olay basit, Kerem çıkmalıydı, Yunus değil. Ayrıca PvA’yı direk devre arası değiştirmeliydi. Çift forvete de erken döndük ve son olarak genç oyuncuları riske atmamak lazımdı böylesi bir skor da ve iç sahada. Kazımcan bu sınıfta değil çünkü süper lig tecrübesi var.

Transferi falan boşverin gençler
Giresunu yenmek için şu an 4 transfer daha mı yapmak lazım????
Giresun takımı bu anca mertensle musleranın yıllık ücretlerine kurulmuş takım. Bu takımı yenmek için evandere belottiye mert müldüre mi ihtiyacımız var?? Hem de ALİ SAMİ YENDE???
Sadece hazır olmaya ihtiyaç var. 3 ay sonra oynasak böyle olmazdı. Bu dönemi ne kadar az kayıpla atlatırsak o kadar iyi.

Umarım haftaya böyle oynamayız. Kontraya iyi çıkan bi takim olacak karşımızda

Bu maci kazanmamiz icin transferlere ihtiyacimiz yoktu

Taraftar stadi doldurmus,okan hoca bile bu ortam da ben de cikip oynamak istiyorum dedi mac önü

Gercekci olmamiz gerekiyor ne yazik ki eskiden oldugu gibi Winner bir takim degiliz

Winner oyuncular transfer ettik yani zamanla tekrar eski gücümüze kavusuruz insallah

Kanat içe katediyorsa;
- Ya rakip kapanmıyordur ve şuta müsait bir durum olduğundan kat ediyordur ve kat ettikten sonra kaleye yapıştırır
- Ya bek bindirmeye başlamıştır ve kat ettikten sonra bindiren beke defans arası pas atar
- Ya da golcü veya 10 numara kaleye doğru çapraz koşuya başlamıştır ve kat ettikten sonra defans arkası/arasına golcüye pas atar

Tabi bunların önceden çalışılmış anlaşılmış olması gerek

İçe Kat edecek olduğunda karşında kademeye giren defans oacaksa ve şut atamayacaksan
Bek bindirmiyorsa
Veya golcü çapraz koşu atmıyorsa

Anacık babacık günü gibi olan ceza yayına pas atmak için içe katetmezsin
Ya topu çizgide alıp oradan zorlarsın, ya da yan veya geri pas yapmak zorunda kalırsın

Hem kanada hem de beke iç koridoru kullandıran hoca sıkıntılı yani biraz

Bu maci kazanmamiz icin transferlere ihtiyacimiz yoktu

Taraftar stadi doldurmus,okan hoca bile bu ortam da ben de cikip oynamak istiyorum dedi mac önü

Gercekci olmamiz gerekiyor ne yazik ki eskiden oldugu gibi Winner bir takim degiliz

Winner oyuncular transfer ettik yani zamanla tekrar eski gücümüze kavusuruz insallah
Ders cikarilmasi gereken yol kazasi diyelim.

1660428143664.webp

————————Okan———————-
—Dubois-Luyindama-Nelsson-Kazimcan—
——————Torreira-Midtsjö——————
—Yunus———Mertens———Transfer—
———————Transfer————————

Stoper Transferi de sart. Mertensi de 9 numara oynatip, Oliveria 10 no gecebilir.

Sadece hazır olmaya ihtiyaç var. 3 ay sonra oynasak böyle olmazdı. Bu dönemi ne kadar az kayıpla atlatırsak o kadar iyi.
Neye hazır olacağız anlamadım reis oyun mentalitesi yok takımda kim nerde oynuyor belli değil yan pas geri pas hastalığı devam ediyor. Antalya maçında da böyleydi Gomis altın gol attı kurtardı. Okan hocayı görmesem kulübe de Terim var sanırım çünkü bu oyun tarzı TERİMBALL

Bedavan kredi kazanmıştık, böyle maçlar 3 puandan fazlasını kaybettiriyor maalesef. Bir daha taraftar bu kafaya girmesi için bayağı iyi top oynaması lazım ki takım taraftar aynı şevkle maça gelsin o da çok zor yani kaybedilen sadece bir maç olmuyor maalesef bir daha zor görürüz dolu stat bu oyun ile.

Geri
Üst Alt