Sahin Ozkan
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 391
- 207
- 1.153
Kerim bence pas atmasini bilmiyor, fazla gitmeyin üstüne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara konusunda ciddi şüphelerim var alınmayacak sanki.10 numara alıcaz
Kanat alıcaz
Yedek santrafor alıcaz
Ve şampiyon olucaz
Seferoviç'e laf söylemeye gelmiyor,banlamasınlar seni![]()
Seni tanımam etmem ama, favorilerime ekledim!...üstad sal peşimi.
Tek maça ve en önemlisi alınan skora göre takımı yere göğe sigdiramayanlar, tek olumsuz sonuçta aynı şiddetle yerin dibine sokuyor. 2.hafta hoca gitsin denemeye başlanmış.Saka misiniz arkadaş siz ya.
Takım sporu yapmamış uzaktan yakından alakasi olmayan, takım sporunu yapmışlarinda işin matematiğini çözememiş ve muhtemel başarısız olmuş bir eleştiri ordusu var.
Sezon başları zordur toparlanması mühimdir. İlk günden geçen senelerin verdiği kötü anıların yansımasını yeni kurulmuş baştan aşağıya değişmiş bir kulübe yansitmayin. 5 6 hafta sonrasında aşağı yukarı alırız sezon boyunca izleyeceğimiz futbolu. Ha burlarda alınacak puanlar çok değerli ama alamadık diye de oturup ağlayacak halimiz yok.
Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Bunu da algilayanilmeniz için SKORlarin gelmesi gerekecek. Seversiniz skoru.Seversiniz diyorum dün aynı oyun ve Antalya maçındaki gibi 1 0 kazandığımız bir maç olsa futbolcuları yere göğe sığdıramıyor, video editlerine bile başlanmıştı.
Böylede acımasız bir oyun işte. Orda hemfikir olmalıyız ama geri kalan çoğu şeyde katılmıyorum genel görüşe.
Antalya maçından da kötü oyun vardı dün. Kapalı oyunu açamıyoruz. Bu sorunsalı cozdugumuzde yani ilk golü biz attığımızda başka Gs izleriz. O yüzden rahat olun az. 2.hafta kimseye tepkiye gerek yok. Malzeme çıkarmayın rakip taraftarlara.
GscimbomMobile
Güldürüyon beni üstadSeni tanımam etmem ama, favorilerime ekledim!...
Dünkü mactan sonra alınmıyorsa bıraksınlar ligi10 numara konusunda ciddi şüphelerim var alınmayacak sanki.
Allah kahretsin be üstadNe boktan bir pazar günü
1 hafta bekle maci sonu hüsranla bitsin olacak iş değil gerçekten.Allah kahretsin be üstad
!!!enerjimiz çok yüksek olası bir puan kaybında üye kalmaz gibi forumda
Keyfsi gece sinirden uyuyamadım. Ne olacak halimiz.ne güzel maç keyfi yapacaktım bugün içine ettiler