⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Yıllardır olduğu gibi maç konusu yine mantıktan yoksun histerik yorumlarla dolmuş. Transferler üstü dolu tribünler önünde , görece zayıf olduğunu düşündüğünüz bir takıma yenilmemizin üzücü olduğunu kabul ediyorum , bizim de canımız sıkıldı fakat çok abartı tepkiler var burada.

Maçın başından beri izlerken özellikle geçen seneki bazı büyük problemlerimizle ilgili olarak orta sahaya dikkat ettim. Bizim geneç seneki en büyük problemlerimizden biri geçiş savunmasıydı. Kaptırdığımız her top kalemizin önünde bitiyordu. Öncelikle bu konuda bariz gelişim var , Midjö ağırlıkla , bir kaç kez de Sergio rakibin çıkışlarını kesip top kazandı. Bu hoca farkıdır falan diyemiyorum henüz , oyuncuların oyun karakterleriyle ilgili gibi biraz. Buna bağlantılı olarak rakip yarı sahaya çok daha rahat yerleştik geçen seneye nazaran rebound toplayabildiğimiz için. Nelsson kaç defa rahat rahat rakip 2. - 3. bölgesine çıktı , hatta Sefer'e ara pası attı %100 gollük. İlk yarı bence iyiydi takım Sefer bağlantı konusunda sıfır kalmasına rağmen. Zaten bu da geçen seneden kalan oyuncu kaynaklı bir sorundu. Sefer oyun karakteri itibariyle bunu çözecek adam hazırlık maçlarında da gördük fakat fiziksel olarak ezildi dün. PVA'nın dalışlarında doğru pozisyon alabilmesi büyük önem arzediyor. Yine boklamışsınız adamı da sırf dün 3 tane falan assist yapacaktı içeride doğru pozisyon alınsa. Hülasa , ilk yarıda ben geçen sezon hiçbir maçı izlerken olmadığım kadar rahattım. Bunun kaynağı da ortasahanın defansif reaksiyonları idi. Geçen seneye göre tabi ki pozitif farklar var , bu bariz.

İkinci yarıya bence kötü bir değişiklikle başladık , hoca çorba etti her şeyi maalesef. Kenardan iyi orta gelmediği durumda iki tane fiziksel olarak iyi olmayan , ağır forvetle oynamak saçmaydı. Hele son değişikliklerle çorbaya döndü takım , Mertens hangi mevkide oynadı ben anlayamadım açıkçası. Ayrıca Kerem'den ziyade bence Yunus kalmalıydı oyunda. Hakeza Sergio'yu da asla çıkarmazdım karta rağmen. Yunus da Sergio da daha yaratıcı ve inceci adamlar dar alanda. Böyle bir savunmayı ancak ince işle , çalımla çözersin. Hoca kadroya çok ellemeyip 60-70 gibi Mertens atsaydı sahaya alırdık maçı. Tabi bu daha 2. maçtan adamı taşlamayı gerektirmez. Yine bokunu çıkarmışsınız. Abartıp , karalar bağlanacak bir durum yok.
Söylediklerine katılıyorum ahbab. Dün üzüldüğüm nokta yenseydik iyi hava yakalayacaktık bir de iç saha maçı en kötü berabere bitseydi iyi olurdu. Onun dışında takımı beğendim ben çok erkenden maçı koparma şansı geldi elimize ama şansızlıkta üstümüzdeydi. Mağlubiyet biraz silkelenmemiz için iyi oldu, hatalardan ders çıkarmamız lazım.

Bu takım kapanan takımlara karşı, favori olduğu maçların hiç birini kazanamaz. maçta favori olmayacagiz, rakip takım da açılacak, biz defans yapacağız, kontra atakla bir gol bulabilirsek galip gelecegiz, takımın geçen sezondan beri devam eden özeti bu maalesef

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

balon patladı ne yazık ki kendimizi kandırmışız en çokta ben ciddi anlamda inanmıştım paramparça edecek bir takım oluştuğuna ama büyük yanılmışım seferovic 2.forvet olacak adam malesef mertensten 10 numara olmaz acil 10 numara lazım kerem ve yunus ne yazık ki şampiyon yapamaz en azından biri yırtıcı skorer kanat olmalı nelsson giderse 2 gitmez 1 tane net 1.sınıf stoper lazım abdulkerim ne yazık ki max yedek olur bu takım şampiyonluğa oynayabilir ama özetle 1 forvet 1 kanat nelson kalırsa 1 tane stoper acil lazım

maç öncesi sosyal medya hesaplarımdan yaptığım tüm paylaşımlar kıçımda patladı :D hayatta ki şansım ne bekliyordum ki zaten mutlu olmaya hakkım yok :)

İstatistiklerin koca bir yalan olduğunu bir kez daha anladım bu maçla, şu istatistikleri gören adam , tek kale oynadık falan sanar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220814-100444_Mackolik.webp
    Screenshot_20220814-100444_Mackolik.webp
    30 KB · Görüntüleme: 48
Söylediklerine katılıyorum ahbab. Dün üzüldüğüm nokta yenseydik iyi hava yakalayacaktık bir de iç saha maçı en kötü berabere bitseydi iyi olurdu. Onun dışında takımı beğendim ben çok erkenden maçı koparma şansı geldi elimize ama şansızlıkta üstümüzdeydi. Mağlubiyet biraz silkelenmemiz için iyi oldu, hatalardan ders çıkarmamız lazım.
Tabi ki ya , baya pozitif bir hava gelecekti camiaya. Giresun'u da fazla küçültmüşüz gözümüzde onun da etkisi var. Hocaları ilk 15 dkyı görüp , kanat oyuncularını bizim beklerin karşısına çekip 6'ladı direkt defansı. Öyle kolay açamıyorsun bu kalabalığı , akıllıca savundular. Kaleci başarısı da var Kerem'in pozisyonu da zordu fakat Sefer'in kafayı nasıl çıkardı hakikaten anlamadım. Can sıkıcı bir maçtı kesinlikle ama bu pozitif şeyleri görmeye engel değil.

Dün maçtan sonra sinirimden tv yi actirmadim kimseye , öyle bir manyağız ki kötü sonuç eşimle aileme bile yansıyor. 1 gram uyuyamadım saat 6 ya kadar açtım ilber ortaylı izledim sabaha kadar , sırf kafam dağılsın diye. Geçmedi hala sinirim , maçın bitmesine 40 50 dk varken neyin telasi bu okan hoca çift forvete dönüyorsun , orta sahan yol gecen hani oluyor? Kerem ergeni dururken yunusu nasıl çıkarırsın? Kimse forvet falan demesin bu takıma TAS GIBI 1 SANTROFOR - DMC BAGLANTISI YAPACAK 10 NUMARA LAZIM. O defanstaki kazmalarin birisi beni satın diye tripli tripli LUTFEN VURUYOR toplara , diğeri de beni 3 büyük istedi ben OLDUM havasında. Kulaklarını çekeceksin bunların da BURASI GALATASARAY, beni satın diye trip atan sarisini SATMA ver a2 takımında antrenman çıksın, diğerini de 2 hafta YEDEK BIRAK lakayt lakayt takılmayı bıraksın nerde oynadığınız farkına varsın. Vallahi billahi burasi Çöpbahce değil bir daha 13. Lugu falan ne yönetim kalır ne futbolcu kalır Gs taraftari uyutabilecegiz taraftar değil.

okanin en büyük dezavantaji, oyunu okuyamamasi, o yüzden yanlis tercihler gerceklesiyor, dünkü macta yunus degilde kerem cikmaliydi, futbolu beni cikar diye bas bas bagiran yürüyen seferovic cikip mertens girmeliydi. antalyadaki galibiyet tamamen sans golüydü, sansi yardim etti ve kazandi aslinda bakarsan gomis degisikligi fazlasiyla gecti.

Geri dustugumuz veya sıkıstıgımız zaman nolur bir daha orta saha cikarip forvet koyma Okan hocam. Orta saha bombos kaldi ikinci yari

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bok gibi bir pazar günü bizlere verdiğiniz için çok sağolun sebep olanlar beterini yaşasın. Bu takımdan giden oyuncular coşuyor. Bu takıma gelen yıldızlar da esseklesiyor maalesef acı ama gerçek bu. Morutan ilk maçında 2 asist yapar. Geçen sezon Yunus Akgün uçuyordu yok Emre akbaba kaçıyordu noldu takımdaki 2. Maçında hepsi çöp ilan edildi, Oliviera denen adam Porto'da Roma'da dokturmuyor muydu, ligi 3. sırada bitiren Konya'nın as defans oyuncusu değil miydi Abdülkerim, Napoli tarihinin en çok gol atan oyncusu değil miydi Mertens, noldu sorun nerede?

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen sene 13.olan kadrodan çok fazla değişilik yok arkadaşlar bu beklerle bu forvet hattıyla başarı zor

Ben de bugün neden rahat uyuyamadım. Sabah kalktığımda kendi kendime bunun sebebini sorgularken;
YENİLDİK . dedi iç sesim.

Rakibi açamamanın 1.sebebi akbabanın yetersizliğiydi. Akbaba sonradan girdiği maçlarda etkili olabilecek kıvama gelmiş, bence özellikle de kapalı savunmalara karşı çok narin bi futbolcu. Seferovic tek forvetken yay civarına kimseyi sokamadık, oraları karıştıracak biri şart. Kanatlardan gitmek istediğimizde de giresun 3lü kademelerle kapattı oraları. Kereme gelirsek içe katederek oynamaya ne tekniği ne de oyun bilgisi yetersiz. Torrent geçen sene keremi sürekli ikaz ederek açıkta kullanıp pvayı içe katettiriyordu. Kerem bazılarınıza göre çok iyi futbolcu olsa da bana göre hala yetersiz. Yunustaki saha görüşü ve oyun bilgisi kerem de hala yok. Oynanmak istenen şu futbolda sadece iyi bi yedek olur. Sergio ile miçöye de işin savunma tarafını bıraktığımız için onlar da desteğe gelemeyince ortaya böyle kısır bi futbol çıktı

Giresunun savunma anlayışına söz etmeden de geçemeyeceğim. Ceza sahası için sabit 5-6 futbolcu, kanatlara 3lü kademeler, baskıyı kendi yarısahasının 2.bölgesinde başlatan bi takım izledik. Ben son yıllarda bu kdar katı ve disiplinli savunma yapan takım görmedim. Frikşk gol olsaydı belki herşey bambaşka olurdu ama herşey resmen hakan keleşin planladığı gibi gitti

Geri
Üst Alt