Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bu reha kapsal tam holigan fbli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Crespo bizim maçta kendini attıklarını toplasak çok net 1 takımın tüm sezon kendini atmasına eşittir. 7 kez filan atmıştı yerden kalkmadılar zaten kalksalar tarihi farka doğru giderdik.bu sokuk yorumcular mertens sürekli kendini atıyo ağbi diyor
crespo mert hakan için yalayan dilini çıkarmazlar ama
14 gol yedik sadece bizden sonra Konya 18 onun dışında hep +20
Tandem çok iyi
algı yaratmak içinBir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdi yayıncı kuruluş.
O pozisyonu 100 kez farklı açıdan gösterirler ama İstanbulspor maçında Mertens'e yapılan hareketin yakın çekimini bile vermezler ya da Giresun maçında Emre Akbaba'ya yapılan penaltıyı yakın çekimden bile göstermezler.Bir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdi yayıncı kuruluş.
Özetde bile ordan baslatip veriyorlar golüBir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdiler. Golü kaçırdım başka bir yere bakarken kaç dk bekledim izlemek icin
Bu galibiyet tüm Fenerbahçe camiasına gelsin.
Var'daki Koray gencerler antalya fener maçında uydurduğu aktif ofsayttan Antalyanin golünü iptal ediyor. Bizim maçta ise golü veriyor. Bende diyordum ki bu adam nasıl bu kadar boş kafa topuna çıkabilir. Boey orada engelleniyor.
Pozisyonlar birbirine benzemiyor üstelik. Hayir başka hakem karar verse diyeceğim o hakem öyle karar verdi bu hakem başka karar verdi ama aynı hakemin böyle tutarsız olması skandal.
Gelelim 2.golden önceki el pozisyonuna. Yan hakem görse Güray 2.saridan atılacak ve son 35 dakika 10 kişiye oynayacağız. Elle müdahale içeride olmadığı için var karışamiyor ve bu durumda olan bize oluyor.
Allahın adaleti şaşmaz ama. Hemen 1 dakika sonra golümüz geldi.