⚽ SL 22/23 H:20 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 21 Ocak

bu sokuk yorumcular mertens sürekli kendini atıyo ağbi diyor

crespo mert hakan için yalayan dilini çıkarmazlar ama
Crespo bizim maçta kendini attıklarını toplasak çok net 1 takımın tüm sezon kendini atmasına eşittir. 7 kez filan atmıştı yerden kalkmadılar zaten kalksalar tarihi farka doğru giderdik.

Agalar biz fenere 3 tane sapladık zaten

fener-antalya maçı üzerinden neden yorumlanıyor maç anlamadım

Bir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdi yayıncı kuruluş.
algı yaratmak için

Bir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdi yayıncı kuruluş.
O pozisyonu 100 kez farklı açıdan gösterirler ama İstanbulspor maçında Mertens'e yapılan hareketin yakın çekimini bile vermezler ya da Giresun maçında Emre Akbaba'ya yapılan penaltıyı yakın çekimden bile göstermezler.

Bir şey merak ediyorum. Birinci golun tekrarında neden defalarca abdulkerimle Antalyalı topcunun pozisyonu gösterdiler ??? Bir değil iki değil kaç defa farklı açılardan gösterdiler. Golü kaçırdım başka bir yere bakarken kaç dk bekledim izlemek icin
Özetde bile ordan baslatip veriyorlar golü
Iblisler

Var'daki Koray gencerler antalya fener maçında uydurduğu aktif ofsayttan Antalyanin golünü iptal ediyor. Bizim maçta ise golü veriyor. Bende diyordum ki bu adam nasıl bu kadar boş kafa topuna çıkabilir. Boey orada engelleniyor.

Pozisyonlar birbirine benzemiyor üstelik. Hayir başka hakem karar verse diyeceğim o hakem öyle karar verdi bu hakem başka karar verdi ama aynı hakemin böyle tutarsız olması skandal.

Gelelim 2.golden önceki el pozisyonuna. Yan hakem görse Güray 2.saridan atılacak ve son 35 dakika 10 kişiye oynayacağız. Elle müdahale içeride olmadığı için var karışamiyor ve bu durumda olan bize oluyor.

Allahın adaleti şaşmaz ama. Hemen 1 dakika sonra golümüz geldi.

ay takımın sevinçlerdeki birliği çok iyi.
Nasıl seviniyorlar. Hırs, azim, istek, arzu her şey var o kucaklaşmada.
Güvendiğim bir şey varsa, o da bu aile ortamı.
Biz bunu yakaladık mı kolay kolay kaybetmiyoruz.
Tabi ki arada kayıplar olacaktır, temennim hiç olmamasından yana ama bu değişmedikçe bizi YENEMEZLER.
Buna yenilecekler en başta.
Aferin çocuklar, aferin sizeeee. Gurur duyuyorum hepinizle. :tbr:

Hakemin itlik yaptığı antalya kalecisinin kariyer maçı oynadığı kısmını bir kenara bırakırsak en önemli 2 topçusu olmayan Antalya'yi daha iyi bir oyunla yenmemiz gerekirdi..
Bu da ön tarafta kerem ve rashicanin kalite dusukluguyle alakalı bir durum.. Bu herifler kaliteli oynamadığı zaman takım siradanlasiyor maalesef.. Bakmayın takım çok iyi gittiği için pek konuşulmuyor bizim kanat rotasyonu lig için kesinlikle üst düzey defil gayet ortalama

Var'daki Koray gencerler antalya fener maçında uydurduğu aktif ofsayttan Antalyanin golünü iptal ediyor. Bizim maçta ise golü veriyor. Bende diyordum ki bu adam nasıl bu kadar boş kafa topuna çıkabilir. Boey orada engelleniyor.

Pozisyonlar birbirine benzemiyor üstelik. Hayir başka hakem karar verse diyeceğim o hakem öyle karar verdi bu hakem başka karar verdi ama aynı hakemin böyle tutarsız olması skandal.

Gelelim 2.golden önceki el pozisyonuna. Yan hakem görse Güray 2.saridan atılacak ve son 35 dakika 10 kişiye oynayacağız. Elle müdahale içeride olmadığı için var karışamiyor ve bu durumda olan bize oluyor.

Allahın adaleti şaşmaz ama. Hemen 1 dakika sonra golümüz geldi.

Maneviyatla aciklayip isin icinden cikmak yerine, Yonetimin "galibiyete" ragmen cikip birkac laf etmesi lazim. Boyle olmaz.

Geri
Üst Alt