SL 22/23 H:20 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 22 Ocak

yav 1 tanesi altıpastan kaleyi bile tutturamıyor, herifler 2 tane çivi gibi golle kazanıyor. salih'in attığı gol bize olsa evet faul verilirdi ama mensah isimli eski bjkli kanıbozuk da atılmak için çaba gösterirken bjkli mete zorla oyunda tuttu. kayseri'nin eksiği filan mı var bilmiyorum da bombok bi ekip var sahada, böyle takımlar sutopuna yönlendirilmeli

Maca bakmiyorum tek Twitter'de golleri gördüm ama gollarda kalecilik birsey göremedim. Antalyanin kalecisi bile cikartamazmis onlari. Redmond zaten gavuru vurur gibi vurmus ve Salihin sutuda tam köseye gitmis.

Cagdasi İzmir'den tanırım babasına kadar Galatasarayli ve düzgün adamdır böyle pis işlere bulasacagini düşünmek istemiyorum ama as kaleci dururken çöpü oynatmak hiç masumane değil

Kayseri ikinci yarının başlarında bir gol atsa BJK’nin maç sonuna kadar skoru koruma telaşını izlemek zevkli olur

man city maçına geçelim

yedek kaleci de son oynadığı 4 maçta 12 tane gol yemiş, sanki bana buffon anasınısatıyım

kalecileri karistirdigim icin özür dilerim diyor spiker

:tbr:

Bjk ve Fb'nin maçlarında her zaman ŞİKE KUŞKUSU vardır. Olmalıdır. Olacaktır da.

Çünkü bunlar tescilli şikeci.

Katılıyorum.
bu iki klübe her anlamda bakıyorum
Galatasarayı geçmek için her türlü hileye ,şerefsizliğe başvuracak klüpler..

Ama bu maçta yok çağdaşmış yok kaleciymiş faso fiso..
Bu anadolu klüpleri ayrı bir leş..

Bizim şu ligde winner özwlliğimizle diğerlerine göre ekonomik olarak daha iyi olmamızla falan çok büyük avantajmız varken bunu hep elimizin tersiyle itiyoruz.
Şu çapsız bjknin bize yakın kadro kurmasını ben kabullenemiyorum..
Şu ligde birazcık doğru kadrolar kursak yemin ederim vura vura gideriz.

Bjknin kadro net olarak fbnin kadrodan iyi.Belki geniş değil ama daha kaliteli oyuncular var.bizim kadroylada çok fark göremiyorum.

Bu yüzden şampiyonluğu riske atmamak için şimdi doğru takviyeleri yapmalıyız.Öyle alternatif falan değil.En az iki tane fark yaratacak kanat ve orta saha şart.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-2 görmeliyim tabelada

Puan farkini 10 a indiren bjkyi kutlarım

Bjk ve Fb'nin maçlarında her zaman ŞİKE KUŞKUSU vardır. Olmalıdır. Olacaktır da.

Çünkü bunlar tescilli şikeci.

Vallahi az önce dedim bunu. Tescilli şikeci heriflerin maçına temiz bakmak asıl skandal. Bunlar ceza bile almadı. Juventus gibi ekibe gelince iç işler yok burada var. Bu kayrımcılık olduğu sürece her maçları şaibelidir. Üstelik jk kupa iade etmiş bir ekiptir😏

Geri
Üst Alt