SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

cünkü kimse cıkıp konusmuyor biz 1 kere konuştuk sonra bizde geri cekıldık 8jk zaten iki yüzlü camia

şayet konuşulsa baskı altında kalsa medya bukadar olmaz,bizim pasifligimiz hoşuma gitmiyor acıkcası
Sadece konusmayla olmaz bu. Artik yeter, mecburmuyuz hep bu rezilligi izlemeye. Böyle lig olmaz.

Lig adaletli olsa bunlar suan basaksehirin gerisine düsmüstü.

ben artık normal tepki veriyorum.niye?senelerdir aynı seyleri görüyorum,sonunda fb yine hüsran.jesus gitmek istiyor,fb yarıstan kopmak istiyor ama antalyada ve bu macta kadere müdahale edip hayır fb kazanacak diyorsanız Allahın da bi cevabı vardır elbet.kadıköyde okkalı koymamız gibi mesela.

ölüme de çare yok,yazılana da.gecikilen acının sonu da trajediye,faciaya dönüşür denizli gibi.o zaman aglamanın faydası da olmaz.son durak fb için.ölmesi gerekiyor,yoksa baska sekilde ölecek filmdeki gibi.

Sadece son dört haftada olan olaylara bak
Antalyanin son dklarda buz gibi golü ofsayt diye iptal edildi
Antepte sagalın aptallıgıyla maç döndü.
Bu hafta uyduruk bir faulden umraniyenin 1 puanı gasp edildi.
Ulan köpekler ittire ittire bakalım nereye kadar gideceksiniz.Hakemler de olmasa ne bok yiyeceksiniz
Screenshot_20230123-225122_Opera.jpg

Kuslarin maçlarını çok fazla takip etmeye gerek yok. En iyi kadro bizde, en iyi futbolu biz oynuyoruz ve en onemliside winner bir kulubuz; çok büyük talihsizlikler olmazsa şampiyonluğu kimseye vermeyiz.

ben artık normal tepki veriyorum.niye?senelerdir aynı seyleri görüyorum,sonunda fb yine hüsran.jesus gitmek istiyor,fb yarıstan kopmak istiyor ama antalyada ve bu macta kadere müdahale edip hayır fb kazanacak diyorsanız Allahın da bi cevabı vardır elbet.kadıköyde okkalı koymamız gibi mesela.

ölüme de çare yok,yazılana da.gecikilen acının sonu da trajediye,faciaya dönüşür denizli gibi.o zaman aglamanın faydası da olmaz.son durak fb için.ölmesi gerekiyor,yoksa baska sekilde ölecek filmdeki gibi.
Gezegenlere fısıldayan adam. İlerisi bizim için aydınlık mı

Emre morun geraldoya attigi tekmeleri yaptigi faulü niye göstermiyorlar aga hakeme?? Geraldoya samet dalmadan zaten emre mor tekme ata ata durdurmaya calisiyor net faul. O pozisyonu bulun ve yayin

Emre morun geraldoya attigi tekmeleri yaptigi faulü niye göstermiyorlar aga hakeme?? Geraldoya samet dalmadan zaten emre mor tekme ata ata durdurmaya calisiyor net faul. O pozisyonu bulun ve yayin
video almayı bilmiyorum ama burada tekme atıyor iki kez, tutturup tutturamadığı tartışılır, ama faul, video alabileceksen link atarım

1674505968627.png

Glumac ilk golde adami kaciriyir ofsayti bozuyor. 2. Golde de Glumac hem ofsayti bozuyor hemde kendi kalesine atiyor.

Geri
Üst Alt