Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.578
- 14.124
- 1.728
Fenerin bir temiz pozisyonunda Bein pozisyonu 10 degisik acidan ve uzaydan bile göstermisti. Sametin topu kaptigi pozisyonda tek bir yerden gösterdiler. Niye?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salmalarina ihtiyacımız yokTs 1 gram adamsan maçı salarsın bize
Fenerin bir temiz pozisyonunda Bein pozisyonu 10 degisik acidan ve uzaydan bile göstermisti. Sametin topu kaptigi pozisyonda tek bir yerden gösterdiler. Niye?
Ya ne olacak kardeşim ne olacak? Soruyorum sana cevap ver o zaman. Antalya maçından sonra yaptıkta ne oldu? Bir gücümüz mü var bizim? Gücümüz olduğu için mi sezon başından beri bizi doğruyorlar? Bak lehimize bir hata oldu diye VAR kayıtlarını açıklattılar. Biz Antalya maçından sonra açıklatabildik mi VAR kayıtlarını? Adam medyayı VAR'ı satın almış sen açıklama diyorsun. Tamam yapalım açıklama hadi. Ne sanıyorsun birşeylerin değişeceğini mi düşünüyorsun bu kadar mı safsın? Bugün açıklama yapalım haftaya son dakikada yine VAR bunlara çalışacak bunu hala anlamadın mı? Daha gol olmadan önce Ümraniye atsa bile iptal edecekler yazdım ve dediğim oldu. Açıklamaymış he mk tamam açıklama yapsınlar.Hala açıklama yapsak ne olacak diyorsun yaa..Adamı çıkdırtırsınız siz yahu..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu heriflerin yarışta olmadığı tek sezon ali kç'un ilk donemi ki leş gibi kadroları vardı..Belki 15 yıldır asla yarıştan kopmuyorlar.. Normal şartlarda şu 2-3 haftada jesusun kıçına tekmeyi koyup eaglei getirip önümüzdeki yılı planlamaları gerekirdi..
Her sene bir şekilde yarışın içinde tutuluyorlar hiç mi bunların berbat sezonu olmuyor
Bizide durduracaklar okadar eminim kiNereye kadar hakemle gidecekler ki.
Fark böyle devam etsin, biz yine yeneceğiz Allah'ın izniyle zaten. Bir şansı yine kalmayacak. Asıl ikinci yarışta olanlar ne yapacak merak ediyorum. Biz bir reaksiyon veririz bence de diğerleri![]()
Yahu sen forumda kuş var diye yazmışsın bende bir GS’li olarak GS forumunda kimmiş bu kuşlar diye sormuşum tamamen iyi niyetli bir şekilde.Sorduğunda göre ifşa etmemi bekliyor gibiydin? Senden başka atlayan olmadı. Benim de var şüphelendiklerim dedim, size hesap vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum ama farzı misal bir fikrim var zaten açıkça diyorum. Emre,Samet Nalbant. Ama burada eski üyeler, samimiyet var. Mutlaka adminler benden daha iyi bilip yakın olduğunu düşünerek bu kadarla yetiniyor, onlara da arada diyorum postlarımda zaten.