SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

Artik midemiz bulandi, zaten alisigiz 40 senedir sahtekarlik yapmalarina ama bu var'i iyice kendi lehine kullanmaya basladilar. Insani aptal yerine mi koyuyorlar. Böyle bi kurgu olamaz, apacik hile yapiyorlar. Umurlarinda bile degil. Nasilsa herkes biliyor.

Bir maç düşün biri ofsayttan biri pozisyon başında faulden iki nizami olmayan golün sayılıyor ve rakibin son dakikada nizami golü iptal ediliyor.
Zaten maça 3-0 önde başlamışsın. Yani kazanmak için bir halt oynamana gerek yok.

Nereye kadar hakemle gidecekler ki.
Fark böyle devam etsin, biz yine yeneceğiz Allah'ın izniyle zaten. Bir şansı yine kalmayacak. Asıl ikinci yarışta olanlar ne yapacak merak ediyorum. Biz bir reaksiyon veririz bence de diğerleri 😏

Rıdvan Dilmen: "Eğer puan kaybedilseydi Jorge Jesus çok fazla tartışılırdı. Ben şu anda da tartışıyorum.

Sezon sonu görmeyecek gibi

Hala açıklama yapsak ne olacak diyorsun yaa..Adamı çıkdırtırsınız siz yahu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya ne olacak kardeşim ne olacak? Soruyorum sana cevap ver o zaman. Antalya maçından sonra yaptıkta ne oldu? Bir gücümüz mü var bizim? Gücümüz olduğu için mi sezon başından beri bizi doğruyorlar? Bak lehimize bir hata oldu diye VAR kayıtlarını açıklattılar. Biz Antalya maçından sonra açıklatabildik mi VAR kayıtlarını? Adam medyayı VAR'ı satın almış sen açıklama diyorsun. Tamam yapalım açıklama hadi. Ne sanıyorsun birşeylerin değişeceğini mi düşünüyorsun bu kadar mı safsın? Bugün açıklama yapalım haftaya son dakikada yine VAR bunlara çalışacak bunu hala anlamadın mı? Daha gol olmadan önce Ümraniye atsa bile iptal edecekler yazdım ve dediğim oldu. Açıklamaymış he mk tamam açıklama yapsınlar.

Bu heriflerin yarışta olmadığı tek sezon ali kç'un ilk donemi ki leş gibi kadroları vardı..Belki 15 yıldır asla yarıştan kopmuyorlar.. Normal şartlarda şu 2-3 haftada jesusun kıçına tekmeyi koyup eaglei getirip önümüzdeki yılı planlamaları gerekirdi..
Her sene bir şekilde yarışın içinde tutuluyorlar hiç mi bunların berbat sezonu olmuyor

Namussuz bunlar.Yarışta sürekli olmalarının tek nedeni bu namussuz hakemlerAdamların milyon tane son dakikada atttığı gollerle kazandıkları maç var.Hep hakemlerin iteklemesiyle..

Güya bizimkiler her maç tek tek konuşacaklardı.
Bu şerefsiz hakemler yardımıyla önümüze geçerlerse konuşursunuz artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nereye kadar hakemle gidecekler ki.
Fark böyle devam etsin, biz yine yeneceğiz Allah'ın izniyle zaten. Bir şansı yine kalmayacak. Asıl ikinci yarışta olanlar ne yapacak merak ediyorum. Biz bir reaksiyon veririz bence de diğerleri 😏
Bizide durduracaklar okadar eminim ki

Sorduğunda göre ifşa etmemi bekliyor gibiydin? Senden başka atlayan olmadı. Benim de var şüphelendiklerim dedim, size hesap vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum ama farzı misal bir fikrim var zaten açıkça diyorum. Emre,Samet Nalbant. Ama burada eski üyeler, samimiyet var. Mutlaka adminler benden daha iyi bilip yakın olduğunu düşünerek bu kadarla yetiniyor, onlara da arada diyorum postlarımda zaten.
Yahu sen forumda kuş var diye yazmışsın bende bir GS’li olarak GS forumunda kimmiş bu kuşlar diye sormuşum tamamen iyi niyetli bir şekilde.

Ligin sonlarına yaklaştıkça bunun gibi maçlar unutulup gidiyor ivedi olarak anında tepkiyi koymak lazım

O tinerci takımın gol averajı ile şampiyon olduğu sezonda sırf o köpek rosier in en az 10 tane sarı kartı verilmemişti herif 13-14 maç falan kart sınırında oynadı tüm maçları hatayspor (billiong) maçına girmiyorum hiç

Ama ne oldu şampiyon oldular unutuldu gitti sezon içinde yaşanılan herşey

Bunun gibi maçlar şampiyonluğu belirleyen maçlardır tepki vermezsek hakkımızı elimizden alırlar bakar kalırız öyle

Tüm bunları boşa yapmıyorlar
Ligin başından beri biçiyorlar
Daha da takılmazsak dozu iyice arttıracaklar, çok fena biçmeye çalışacaklar
Daha 2 gün önce antalyanın ofsaytlı engellemeli golünü hatırlayın
Sonuna kadar denemeye devam edecekler

Ciddiyeti tek bir maç bile bırakmamalıyız
Hakemleri de yenmek zorunda olduğumuz çok maç oynayacağız

Yönetim de çıkıp konuşmalı
Hem fenerin antalya maçı, hem bizim antalya maçında rakibin golü, hem bu maçtaki ofsayt ve faul olan 2 fener golü

Bence hakemden cok glumac embesiline kizmak lazim

İlk golde ofsayti bozdu
2. Golde hem ofsayti bozdu hem KK atti
Umraniyenin golunden once de alenen cekmis adami salak avel

Epuranu oynasa daha iyiydi bu maldan daha kotu olamaz

Geri
Üst Alt