- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yav ne Foul almasi, resmen hakemin serefsizligi. Adamlarin 2. gol ile esdeger olayTop mu oynadılar dedim kör müsün ? Batshuayi gotunu kurtardı dedim golü attı iptal olan golde de faul aldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav ne Foul almasi, resmen hakemin serefsizligi. Adamlarin 2. gol ile esdeger olayTop mu oynadılar dedim kör müsün ? Batshuayi gotunu kurtardı dedim golü attı iptal olan golde de faul aldı
Ertugrul jokerleri varHaftaya Selçuk hocam Mamadu Fol öncülüğünde döşemeyi gerçekleştirecek relax olalım.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya açıklama yapsak ne olacak abi? Antalya maçında buz gibi golü iptal ettiler açıklama yaptıkta ne oldu? Bugün yapsak ne olacak? Haftaya Kasımpaşa son dakika gol atsın yine iptal edecekler. Ben anlamıyorum ya köpek oğlu köpek soyadı sayesinde VAR'ı medya'yı satın alıyor babasının oyuncağı gibi istediğini yapıyor buna dur diyecek kimse yok mu bu ülkede? Herkes mi paranın köpeği olmuş bu ülkede abi.
Hiç sorma ben de aynı bakmasam iyiydi zaten garanti 3 puan demiştim. Ama bu hiç olmadıSinir krizi geçiricem beni konudan atın