SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

Bizimkilerde zaten iş yok. Belki bunlarla ikincilik için mücadele eden kargalar ve lazlar bu olanlardan açıklama yapar.

Antalya’nın son maçta bize attığı gol dahi ofsayt. Kimseden ses yok.
Bizim takım her hafta hakem tarafından doğranırken lider ama sessiz kalırsak bunlar dalavere ile üç kağıtla bugünkü gibi iki nizami olmayan gol atıp rakibin attığı goller iptal edilerek yarışta kalmaya devam edecekler.

Lig sonuncusunu bile zar zor yeniyorlar. Puhahajajajjaaj hem de hakemle zuahahhahahahha. Bunlar 19 sene sampiyon olamazlar

Yayıncı kuruluş fb tvden daha iyi çalışıyor bu sene bunlara. Ümraniye'nin attığı goldeki faul pozisyonunu ışık hızında tekrarını oynattılar ama fenerin attığı goldeki faul pozisyonunu bir kere bile göstermediler. öyle böyle değil bunların yaptığı şerefsizlik

Fbnin böyle kazanamsı güzel oldu yav. Jk ve ts hiç topa girmiyor, biraz açıklama yapsınlar

Ha ha çok komik Ali.
Ufkunu genişlettik bugün de.
Vallahi böyle saçma salak triplere gireceksiniz ya soru sormayacaksınız ya da hiç muhatap olmadan görmezden geleceksiniz. Ben buradaki kimseye düşüncelerimden ötürü hesap vermek zorunda değilim. Biraz had hudud.

Orkun Özdemir'e de helal olsun, tek başına maça ortak etti takımını. İki takım kalecileri değişse ilk yarı 3-4 yerdi Ümraniye.

9 maçtır kazanıyoruz fark halen 4 onun bunun çocukları ittirile ittirike potada tutuluyorlar. Giresun maçı çok kritik mutlaka almamız lazım sonra şikeciler zorlu fikstüre giriyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya açıklama yapsak ne olacak abi? Antalya maçında buz gibi golü iptal ettiler açıklama yaptıkta ne oldu? Bugün yapsak ne olacak? Haftaya Kasımpaşa son dakika gol atsın yine iptal edecekler. Ben anlamıyorum ya köpek oğlu köpek soyadı sayesinde VAR'ı medya'yı satın alıyor babasının oyuncağı gibi istediğini yapıyor buna dur diyecek kimse yok mu bu ülkede? Herkes mi paranın köpeği olmuş bu ülkede abi.

Hala açıklama yapsak ne olacak diyorsun yaa..Adamı çıkdırtırsınız siz yahu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne Son dakika fenerin golünü iptal edebilirler ne fenerin rakibinin golünü geçerli sayarlar.Son dakika ya Fenerliler rahat girer her maç

Geri
Üst Alt