SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

1 tane var kararı bu adamların alehine olmaz mı arkadaş? O kadar iktiriyorlar hala 4 puan gerimizdeler ve daha samiyene gelicekler, 7 puan diyebiliriz fark.

Fb hakem sayesinde kazandığı bir maç daha ki Ümraniye'de kötü oynadı bu arada buna rağmen hakem yardımı olmasaydı kazanamıyordu Fener, ciddi düşüştüler. Hakemlere yazıklar olsun, resmen yarışta tutmak için her şeyi yapıyorlar. Antalya ve bu maç 4 puan hediye ettiler normal hakemler olsa 8 puandı fark.

İlk gol ofsayt
İkinci gol faul

Hakemler yine fenere 3 puanı hediye etti
Zorla yarış içinde tutuyorlar

Ümraniye hocası iyi kanatlarını 2. yarıya saklamış, önce yemeyeyim sonra fener yorulunca vururum diye düşünmüş
Ama çok yanlış
Fener o açıkları maçların başlarında da veriyor

Jerardoyla başlasa ilk yarıdan vururdu ve sonra farka bile giderdi
Gözlerinde büyütüyorlar feneri

Bu hususlarda savunmayı da mantıklı yapmak lazım Ümraniyenin gol iptali tartismasiz doğru karar oradan ekmek çıkmaz ama fenerin 2. Golü Ümraniye atsa o faul pozisyonu 150 kere tekrar izlenip iptal edilirdi tekrarda net bir temas var geraldonun ayağına..

İki haftadır biz önce oynuyoruz. Rakipler ite kaka kazanıyor. Bu fb potadan yakında çıkar. Az kaldı.

Fener golünü iptal etmeyeceği
Ümraniye golünü de vermeyeceği
Bu kararların çıkacağı o kadar belliki
Lig o kadar pis iste

Skandal maçtı. Bakalım Sivas maçı kadar yeri göğü inletecekler mii. Hayır ama neyse....Ads maçını bekliyorum demiştim zaten. Ümraniye'ye yazık oldu. Bence bu maçı futbol bazlı bakarak diyorum hak etmişlerdi. En azından bir puanı. Hakemi yenemediler.

it oğlu itler ofsayt çizgisini bile çekmeden 5 sn de maçı başlatıyorlar bu sezon bambaşka bir boyut kazandı bu şike

fb atınca izleme yok, fb gol yediğinde hemen gel izle

antalya maçından tut bu maç ve bir sürü maçı hakemler ile yırttılar

son haftalarda aldıkları galibiyetlerin hiç biri hakedilmiş değil

bitmiş ölmüş fb yi taşımak için yapmadıkları kalmadı

Ya açıklama yapsak ne olacak abi? Antalya maçında buz gibi golü iptal ettiler açıklama yaptıkta ne oldu? Bugün yapsak ne olacak? Haftaya Kasımpaşa son dakika gol atsın yine iptal edecekler. Ben anlamıyorum ya köpek oğlu köpek soyadı sayesinde VAR'ı medya'yı satın alıyor babasının oyuncağı gibi istediğini yapıyor buna dur diyecek kimse yok mu bu ülkede? Herkes mi paranın köpeği olmuş bu ülkede abi.

Aynı pozisyona 3 dakika önce var a bile gitmeden direkt gol verdi 3 dakika sonra var a koştu giderken belliydi yürüyüşü bile güvensizdi kafasında net iptal vardı koç anasını belledi liglerin

her VAR kararı bunların lehine bunun bi istatistigi vardi ulan bu kadar serefsizligin döndüğü başka Bir sezon daha hatirlamiyorum

Geri
Üst Alt