SL 22/23 H:21 | Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa | MS | 29 Ocak

selcuk selcuk inaaaaan

selcuk inan sneijderiyle ileride burak yilmazla sag kanatda altintopla öpsün sizi didier :dans:

kasımpatıdan bi halt olmaz ama demirsporun puan alabilmesi için forvet almaları şart

4 averaj olmasın geçelim 3 fark kafi

Selçuk kırmızı kart görmesi için 19 yaşında stoper oynatmaz herhalde bir önceki maç gibi.

Bir cacik cikmaz bu mactan diye dusunuyorum.. Kirmizi falan olursa o da olumlu ya da cezali isimler icin sonraki mac Adana ile diye gordum. Iyi olur.

fb de sınırda kim varsa kart fln çıkmaz rahat rahat döverler

bjk lobisi işin içine girip anasının ak sütü gibi helal 2.liği fb'den almalı. böyle her hafta 12 oyuncu oynarsa kazanırlar tabi, herkes galatasaray mı melerle birlikte kaleye zoksun bunları

ligde gs maçı dışında çok maç izlemiyorum selcuk'u ilk defa gördüm kenarda. duygulandırdı

Lig 2.liği için kilit maç. Kargalar pusuda bekliyor.

Paşa çok zayıf takım sanmıyorum puan alacaklarını ama Demirspor ve Onyekuru yapılmasını gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum hafta içi.Bunları artık rakip olarak bile göremiyorum şahsen , en kötü zaten 1-2 puan önde yada geride Arena'daki maça gelsek bunlara 2-3 tane sallar geçeriz her türlü.Bir aksilik olmazsa ve Adana yenerse zaten geriye doğru gitmeye başlarlar.Bizim medyaya vs. kalsa zaten uzay takımı falanlar ama Ferdi dışında bir tane oyuncuları yok , Ali Koç olmasa çoktan batarlardı.Satış falan yapıyorlar ama her sene başka bir enkaz kalıyor.30 tane falan topçuları var herhalde ama içlerinden 2-3 tanesi iş yapan topçular o kadar.

Kasimpasa nekadar ndiaye ve munir transferleriyle favori durumuna gectiysede unutulmasin ki derbilerin favorisi olmaz. O yuzden febe galibiyete yakin olan tataf

Geri
Üst Alt