⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Muhtemelen Icardi’nin penaltıyı nereye atacağına çalışmış kaleci. Hep aynı köşeye atıyor diye oraya adımladı ve kurtardı. Aslında penaltının gittiği yer kötü değildi ve sert gitti top. Icardi’nin diğer köşeye de atması lazım

Barış ve kerem kanatta etkisiz. Oliviera kötü, maçta kayboluyor. İsabetli orta nerdeyse hiç yok kanatlardan. İkinci gölü erken bulmak lazım ikinci yarı

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahhaha göreceğiz bakalım bu Anadolu takımlarını febelerine karşı nasıl oynayacak.

Bakın kazanım kaybedim demiyorum, lan düşman askeri var sanki karşılarında, bu kadar olmaz yahu. Bu ne hırs. Ahahhaha

İcardiye 2 tane top atıldı toplasan maçın başından beri.Kerem gollük pozisyon harici yoktu bay zaten hiç yok mertenste yok ee icardi napsın ortasahadan alıp 90'a mı atsın birader.

Puan kaybına doğru gidiyordu tam zamanında geldi gol. "Yok biz GS'yiz Giresun'dan mı korkacaz" diyen zırtolar görmüştür artık bu ligde deplasmanda kazanmanın ne kadar zor olduğunu.

Barış'la Boey hücumda son hamledr garip tercihler yapıyor. Sağ ayaklı sol bek hücumu bayağı kısıtlıyor. İcardo da bir garip bugün

Emini beğenmedin mi
herifin tek hatalı hareketi yok
ha bi kornerde herife vurdu top yerine onda da 2 sn önce toreiraya topukla manyak bi pas vermişti
Abi bir cogu burda Emin'i begenmiyor, ama savunmada tüm müdahalelerde bulundu, dogru yerde durmasini bildi. Adam kus tutsa dahi daha da yaranamaz.

Zor maç oluyor. Klasik olacak ama 2. Golü bulmak şart. Yoksa maç bitmez.

Hayrullah totemi yaptık da şaka Maka şu herifi mal etmesi lazımdı keremin Hayrullah kim abi

Emin Bayram'i onceki maclarda bolca elestirdim ama bugun kusursuz. Abdulkerim'i aratmadi, hatta bir de guzel uzun top kullandi Kerem'e.

Geri
Üst Alt