Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Hocalardan biri umarım konuşur Icardi ile motivasyon için. Adam düştü baya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes bunu yaziyor isimleri bellimi?Sikeciler başlıktan atilsada rahat maç izlesek
Çok ileride oynar hemde ön alan baskısı yaparlarsa maç biter diyorum adminim 4 tane atarız 5-0 biterGiresun ikinci yarida mecbur saldiracak ona gore hamle yapmamiz gerek Baris Alper topla gidemiyor ona da cozum bulmak gerek.
Hayırdır renktaş 45 de penaltı kaçırdıktan sonra 2 gol attıkHiç haketmiyoruz. Bana şu an, önde olmamıza rağmen "1 puanı paylaşalım" deseler kabul ederim. Çok kötüyüz.
Ee? Kac pozisyonu var bajicin göster

Cik sen oyna, eminim daha iyi oynarsin.Bok gibi oynuyor her topa vurdurdu bu siteye mi inanicaz sacma sapan
Bugün yazdığım yazıdan sonra kudurmuş fenerliler var. Avlamak lazım hepsini. Zorlarına gitmiş
Hiç haketmiyoruz. Bana şu an, önde olmamıza rağmen "1 puanı paylaşalım" deseler kabul ederim. Çok kötüyüz.
Bence geçen attığı gibi havaya vurmak istedi ama topun dibine giremedi büyük ihtimal.Bence iyi de vurdu ancak kaleci çok iyi çıkardı.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi